Meelis RoobaFoto: ARNO SAAR
Jalgpall
1. märts 2014, 19:14

Rooba: Juba halliturniir näitas, et suudame nendega mängida

Täna mõnevõrra üllatuslikult tiitlikaitsja Tallinna Levadia 1:0 alistanud Paide linnameeskonna peatreener Meelis Rooba tõstis esile terve meeskonna head tööd.

"Eelmisel aastal kaotasime kaks- kolm mängu viimasel minutil, nüüd pöörasime olukorra enda kasuks. Eks meil on see kvaliteet parem, eriti ründefaasis," sõnas ta. "Halliturniir juba näitas seda, et suudame nendega mängida. Siis vahetasime lihtsalt pool meeskonda teisel poolajal välja. Täna oli meil ka paar meest puudu, nii et arvan, et meil on midagi juurde panna," kinnitas Rooba, et see ei jää nende ainsaks võiduks

Paide võidukolli lõi kiirrünnakust rootslane Said Atié, suunates palli Roman Šmiško vasaku külje alt alla nurka. "Said oli päris ohtlik ja tal oli päris mitu head momenti. Teisel poolajal lõi ta selle väga meisterlikult ära, mis näitab ründaja kvaliteeti," kommenteeris Rooba. 

Samuti kiitis ta supermängu teinud väravavaht Mart-Mattis Niinepuud. "Ta tegi oma tööd ikka väga hästi, kaitsjad ka päästsid joone pealt. Hea töö poiste poolt," oli ta oma hoolealustega rahul.