Korvpall

Salumets eelistaks treenida pigem leedulasi või venelasi kui eestlasi (10)

LISA KOMMENTAAR

need6. märts 2014, 18:00
eesti kossumehed on lihtsalt yle makstud, selliste mängudega ei teeniks nad miinimumplka ka välja
anton6. märts 2014, 08:06
Minu 8 aastane on küll mees.
RP5. märts 2014, 17:54
Salumets ei ole laste treener ja sinu 8aastane poeg ei ole mees.Ega meeste tase eriti kiita küll ei ole.No ei tule peale euroopa tasemega eestlasi.Võib olla pole momendil andekaid või tõesti võiks rohkem pühenduda.
"Spordihullud" lapsevanemad?5. märts 2014, 17:47
See kes oma järeltulijas X-aastal olümpiavõistlejat või koguni olümpiavõitjat näeb, võiks oma nägemuses/projektis valgustada seda, et kust võtab ta võistkonda ülejäänud liikmed? Baltilumi koondis? Paulauskas, Tomson, ... See kõik NLi koondises kunagi oli - viis baltlast korraga, aga korraks(see oli tookord peatreeneri peaaegu poliitiline aps) platsil! Super!
mart5. märts 2014, 17:15
.. Salumetsal igati õige jutt-meite poisid on kotid kahjuks- ja see aina süveneb ,sest kehaliselt oleme ikka hullult nõrgad ja ära hellitatud!
toetan Salumetsa täiega.
goalpecker5. märts 2014, 17:15
Isa Anton. Salumets ongi ju vait. Ta selgitab kenasti miks ei taha ta treenida eestlasi ehk on passiivne ja vagur.
Hiljutises Rocki mängus viskas Peciukevicius 2 vabaviset järjest mööda. Rock oli juhtimas ja need 2 punkti nüüd oluliselt seisu ei halvendanud. Üllatuslikult aga lausus mängu kommentaator tõsised sõnad: Ohhoohohoo! Arvake ära, kes jääb täna peale mängu saali vabaviskeid harjutama? Tuled jäetakse põlema ja üks mees lahkub alles hilisõhtul.
Mida arvab isa Anton? Kes sinna jäi? Äkki mõni eestlastest?
Olümpiavõitjaks ei tee meest treener või isa vaid eeskätt mees ise. See on ka Salumetsa resümee.
Aga teie perele soovin tõsist pealehakkamist, häid valikuid eesmärkide täitmiseks ja kindlasti kamaluga õnne!!! Hea kui on ühised plaanid elus midagi ära teha. :)
anton5. märts 2014, 16:25
mis on salumetsa jutu mõte? Et eestlased on pask? Olen ühe eesti poisi, kes tuleb 2028 olümpiavõitjaks - isa ja kui keegi suudab siis selgitage kuidas sellise jama ajamine aitab neid 8 aastaseid väikseid mehi!? Salumets on debiil ja võiks rohkem vait olla!
Olevipoeg5. märts 2014, 13:28
Siin peab Salumetsaga nõustuma, et Rocki leedukad suudavad oma võitluse ja enesekindlusega sütitada ka teisi. Ära on jäänud ka need kaotused endast nõrgematele hetkel just selle suhtumise tõttu, et leedukatel on alati tungiv soov võita. Seetõttu me alati ka leedu koolipoistega maadleme kõvasti BBL-is, et nemad keskenduvad mängule aga meie paberile, kus me peaksime paljude suhtes tugevamad olema :D Arvan, et kui nende 2 asemel oleks teised sama tasemega aga teistsuguse suhtumisega leegionärid oleks ka tulemused teised. Peale 31 punktilist võitu Lätis oleks raudselt Eestis pähe saadud lähtudes varasemate aastate kogemusest. Eestlased on nii pragmaatilise mõtteviisiga, et kunagi ei pingutata rohkem kui vaja :D Tavaolukorras see mõistlik aga spordis tihtipeale maksab valusalt kätte :D