Doping

Rootslased: Šmigun-Vähi verenäidud kõikusid kahtlaselt palju (16)

LISA KOMMENTAAR

eit6. märts 2014, 01:12
no ja piss oli ka kord kollasem , kord valgem , vahel vahutas või oli lausa vesine . jumal küll , aga kakat pole keegi uurinud ...
möh5. märts 2014, 22:13
olen doonor - väga kaua juba :D
mind on mittu korda tagasi saadetud kuna hmg on olnud liiga madal ja ka sama palju kordi hurjutatud et minu hmg näit on liiga körge (infarkti oht jne`)
st mu näit köigub ikke väga suure amplituudiga :(
Jahjahh5. märts 2014, 22:02
Molekul ongi selline pisike sell mis kõigub kahtlaselt....nii,et pole midagi imestada.
Meie sportlastel 5. märts 2014, 21:48
pole vaja mingitele "rootslastele" ja "norrakatele" vastatagi. Või anda asi uurimisorganitele: kust nad said enda kätte dopinguproovid, mille kohta nad siin aru pärivad.
AB5. märts 2014, 20:50
Kurb tõde on see et kogu kamp on laksu all aga osasi peedistatakse teisi jälle mitte.Eriti puhtad on võitjad ehk siis ühe punase lipu kandjad.
mina 5. märts 2014, 19:39
Oeh5. märts 2014, 18:29
Kas nüüd on Ukraina sündmused juba nii palju rahunenud, et peab jälle meie suusatajate kallale asuma?
Ma muuseas ei ole tippsportlane, aga mul on ka olnud probleeme igasuguste füsioloogiliste näitajate kõikumisega. Näiteks veresuhkru tase, vererõhk, hemoglobiini tase, jne. Mida need rootslased siis sellest järeldavad. On teatud hulk inimesi, kellel füsioloogilised näitajad kõiguvadki rohkem. Seda just emotsionaalsemate inimeste puhul. Kui võtta selline rahulik ja ühtlase elutempoga inimene, siis seda probleemi ei esine.
Juku5. märts 2014, 17:53
Eestlased,toetame Kristinat,käib rahvusvaheline sõda !
Roosi5. märts 2014, 17:23
Segane lugu. Kas rahvusvaheline dopinguagentuur jagab Eesti sportlaste vereproove kõigile soovijatele uurimiseks? Mina võin kinnitada,et proovile on võimalik ka hulka segada erinevaid dopingu aineid ja see ongi põhjuseks, miks nende hoidmisel ja analüüsimisel on rahvusvaheliset kehtestatud ranged reeglid. Siin on aga tekkinud mingi laada olukord.Selles tuleb algatada kriminaalne juurdlus.
merike5. märts 2014, 17:10
Rootslastelt on sooneutraalsuse mõtteviisi tõttu midagi mõistlikku naisterahva kohta kuulda võimatu. Näivus on varjutanud olemuslikkuse. Naisterahva olemuslikuks tunnuseks on kuupuhastus ja seetõttu on ka verenäitajad erinevad vastavalt k u u p u h a s t u s e tsüklitele.
hj5. märts 2014, 16:53
Kas keegi tavalise mittesportlase näite ka sinna kõrvale uurib? Keegi meist ei tea, kui palju meie endi näidud kõiguvad. Tänapäeva söök ja keskkond sisaldab mida iganes. Keegi meist pole nö puhas.
Kiku5. märts 2014, 16:49
Misajast ta eestlane on?
oot, oot5. märts 2014, 16:37
ma mitte ei mõista, mismoodi ja misajast Rootsi filmitegijad sportlaste vereproovidega toimetavad ja neid süüdlasteks või mittesüüdlasteks mõistavad, selleks on ju teised instantsid ikka olemas.
Nulltoleants veredopingu suhtes!5. märts 2014, 16:31
Hei inimesed, kes te siin kommenteerite: rootslastel on ju öigus: vereanalyyside väärtused (ainuke vahend dopingu tuvastamiseks, ehkki sageli jäävad dopingukytid sportlastele jalgu ega suuda olla köigi uuemate meetmetega kursis) ongi näitajad, mille alusel saab hinnata dopingu kasutamist vöi mitte kasutamist.
Täna näidatakse seda saadet Roosti riigitelevisoonis ja seal on mitmetest maadest kahtlusaluseid (dopingukahtlusega sportlasi), muuhulgas ka eestlasi.
Miks see halb on kui patustajad vahele vöetakse, kas dopinguga saadud kullal on ikka sama sära kui mitte keeletuid aineid manustades? Iga spostlane teab, et keelatuid aineid kasutades on ka oht vahele jääda, ehk siis on vöetud teadlik risk...
Paneb yllatama eestlaste nulltolerants dopingu suhtes. Miks suhtutakse halvasti dopingukyttidesse, kes teevad oma tööd puhtama spordi nimel? Ytlen ausalt, mul ei ole yhesti dopinguga vahele jäänust kahju, pigem tunnen vastikust valskuse yle.
Ja olge valmis pettuma oma "sangarites", sest möni rahva lemmik ja muidu ajakirjanduses esitletud "nunnu" tyyp, ei pruugigi olla varsti nii nunnu enam...
tuuli ja peep,palju õnne 5. märts 2014, 16:19
eestlase-rajakale ärategemine on nii ilusasti korda läinud !!!!!!
Olete suurepärased .
Kui saaksite veel selle Veerpalu hinge ka kätte,siis oleks teil lausa pidu.
sokrates5. märts 2014, 16:08
kuidas saavad rootslaste käes olla kellegi vereandmed?