Ferrari meeskond soovis hiljutistel testsõitudel Jerezi ringrajal Michael Schumacherile jõudu. Nagu vormelisõidus kombeks, edastati teade infotahvlil.Foto: Jorge Guerrero
Vormel 1
10. märts 2014, 12:00

Schumacheri esindajad lükkasid Itaalia ajalehe positiivse info ümber (2)

2013. aasta 29. detsembri suusaõnnetuses ränga peavigastuse saanud Michael Schumacheri esindajad lükkasid ümber info, nagu suudaks vormelipiloot iseseisvalt hingata.

Itaalia spordileht Gazzetta dello Sport kirjutas ilma ametlikele allikatele viitamata, nagu taastuks sakslane õnnetusest "ilma abistatud hingamiseta".

Schumacheri esindajad ütlesid, et see jutt ei vasta tõele ja vormelipiloot on endiselt "koomast ärkamise faasis". "Olukord pole muutunud. Kogu meditsiiniline info, mida ei ole kinnitanud Michaelit ravivad arstid, tuleb lugeda vääraks," seisis Schumacheri mänedžmendi teates.

Schumacher lebab jätkuvalt Grenoble'i haiglas. 30. jaanuaril alustasid arstide tema kunstlikust koomast äratamisega, aga see ei ole seni õnnestunud. Mitmete spetsialistide hinnangul viitab see, et Schumacher ei pruugi kunagi teadvusele tulla.

Gazzetto dello Sport kirjutas ka, et Schumacherit külastavad haiglas regulaarselt tema endise meeskonna Ferrari endine tehniline direktor Ross Brawn ja endine Ferrari tiimipealik, praegune Rahvusvahelise Autoliidu (FIA) president Jean Todt.