Lewis HamiltonFoto: Reuters/Scanpix
Vormel 1
10. märts 2014, 20:30

Hamilton: algav hooaeg saab olema viimaste aastate põnevaim (10)

Mercedese vormelimeeskonna esisõitja Lewis Hamilton ütles, et temagi, nagu suur osa spordifänne, on tüdinenud Red Bulli ülemvõimust, ent õnneks tõotab see aasta tulla erakordselt tasavägine.

"Ma olen lennanud läbi paljude erinevate lennujaamade ja iga kord kui ma mõne uue riigi kodanikuga tuttavaks saan, siis nad ütlevad: "Ma varem vaatasin vormel 1, aga enam mitte,"" räägib Hamilton BBC-le antud intervjuus.

"Ma vastan: "Sel aastal pead sa vaatama, sest kõik on nii uus. Nii palju on muutunud. Sellest saab kõige põnevam hooaeg juba praegu vaatavale fännile ja ka uuele tulijale," hindab britt.

Kuigi Hamilton läheb hooaja avaetapile Austraalias vastu suurfavoriidina, ootab ta kõva konkurentsi Ferraride, Williamsite ja McLarenite poolt. Ja muidugi ei tasu ära unustada hooajaeelsetel testidel probleemide küüsis olnud tiitlikaitsjaid punaseid pulle. „Põhimõtteliselt, ma arvan, et Red Bullil on väga imeline auto. Loodetavasti on meil aga parem mootor, mis peaks palju abiks olema,“ arvab Hamilton.