Janar TaltsFoto: ALDO LUUD
Korvpall
11. märts 2014, 22:00

Janar Talts: "Ei uskunud, et lõpp nii keeruliseks läheb."

Tartu Rocki mängijad Janar Talts ja Tanel Kurbas rõõmustasid saadud võidupunkti üle, aga tõdesid, et teravust tulnuks lõpuni hoida.

Nii rasket mängu pole vist tükk aega olnud? „Mängu oli jah täie raha eest," muheles Janar Talts. "Nad esitasid meie saalis väga hea partii, tabasid väga hästi (kolmeseid 27/14 - toim). Teadsime, et tuleb raske mäng, aga 17-punktilises eduseisus ei uskunud, et lõpp nii keeruliseks muutub."

Lõpp hea, kõik hea? „Täna küll, kuid seeria on veel ees," vastas Talts tõsiselt ja manitses, et kui teravamalt tegutseda, tekib rohkem viskekohti.

19 punktiga Rocki resultatiivseimaks kerkinud Tanel Kurbas lisas: „Nad panid lõpus hullu nagu ka mängu alguses. Hea, et me lõpus vabavisked sisse viskasime. Väga vajalik võit. Väljas on raskem mängida, võiduvõimalus on olemas sealgi ja alles jääb ka võimalus koju tagasi tulla.

Nad surusid meid kaugelt viskama, meil polnud plaani nii palju kolmeseid loopida. Teravust oli ka vaja, aga nad tõmbasid kaitse nii korvi alla kokku, et sinna oli raske minna.

Nii Holiday kui ka Vojvoda vastu oli antud selge ülesanne: neile ei tohi hingamisruumi jätta. Aga eriti Vojvoda pani täna omad visked ära. Hea, et meie vahetusmehed väga hästi sisse tulid."