Onan Barreirose paatkond Londoni olümpiaveel.Foto: Reuters / Scanpix
Sport | Muud alad
12. märts 2014, 14:43

Olümpiale pürgivad hispaanlased purjetasid Kanaaridel alasti

Spordi jaoks pole raha vähe ainult Eestis. 2016. aasta Rio de Janeiro olümpiaregati sihiga harjutavad hispaanlased Onan Barreiros ja Juan Curbelo purjetasid nädalavahetusel Kanaari saartel alasti.

Barreiros and Curbelo avaldasid toimunust pildid ka oma ametlikul Facebooki fänniküljel. Asja võtsid nad ette meediatähelepanu saamise ja sponsorite leidmise eesmärgil.

Klassis 470 seilavad mehed teatasid Facebookis, et kui saavad veebruarikuu lõpuks ideele 1500 "laiki", visatakse ühel märtsipäeval riided seljast ja toimuv jäädvustatakse näoraamatus. Aktsioon õnnestus kuhjaga ja nii mindigi 8. märtsil Gran Canarialt riieteta merele. Fotograaf sõitis kaasa teise paadiga.

Täehelepanu said mehed igatahes piisavalt, nende Facebooki külge on pärast alastipiltide avaldamist külastatud üle 27 000 korra. Gran Canaria tänavatel astuvad võõrad juurde ja teevad purjetajatega juttu.

Barreiros on juba osalenud Pekingi ja Londoni mängudel, Curbelol olümpiakogemust veel pole. Paar lubab Riosse pääsemise korral minna seal merele riietatult.