Londoni Arsenali ja Taani koondise ründaja Nicklas Bendner.Foto: LISELOTTE SABROE
Jalgpall
14. märts 2014, 14:12

Arsenali ründaja võttis püksid jalast ja sõimas taksojuhti "väikeseks l**siks" (2)

Londoni Arsenali jalgpalliklubi taanlasest ründaja Nicklas Bendtner jõi end teisipäeva õhtul Kopenhagenis täis ja sattus omadega paraja supi sisse, mistõttu ootab teda peatreener Arsene Wengeri lausviha ja kopsakas rahatrahv.

Arsenali meeskond sõitis teisipäevaks Münchenisse, kus kohtuti Meistrite liiga 1/8-finaali kordusmängus sealse Bayerniga. Bendtner koosseisu ei mahtunud, aga ei mallanud Londonis tiimikaaslaste naasmist oodata, vaid põrutas (ilma Wengerilt vastavat luba saamata) Kopenhagenisse pidutsema.

Möll oli igatahes kõva, sest nagu Taani ajaleht BT eile kirjutas, päädis Bendtneri peoõhtu kokkupõrkega taksojuhiga, mille käigus ta esmalt sohvrit ähvardas, siis püksid jalast kooris ja ennast takso vastu hõõrus ning lõpuks püksirihmaga autot nüpeldas ja taksojuhti "väikeseks l**siks" sõimas.

"Olen 25 aasta jooksul kõvasti purjus joodikuid sõidutanud, aga midagi sellist kogesin esimest korda. Astusin autost välja, et jalgrattahoidja paika seada, kui Bendtner ja kaks teist meest tagaistmele ronisid. Oma kohale tagasi istudes nägin, et autoraadio oli obaduse saanud ja rippus juhtmete küljes.

Samuti olid nad ära võtnud mõned mu isiklikud asjad, mida hoidsin kahe esiistme vahel. Kui neid tagasi küsisin, läks Bendtner täiesti lolliks. Ta ütles, et kui ta ei oleks nii kuulus, annaks ta mulle lõuga ja nimetas mind "väikeseks paksuks seaks"," rääkis taksojuht.

Joomarlus pole Bendtneri jaoks uus probleem – 2013. aasta märtsis eemaldas Taani Jalgpalliliit ta purjus peaga autojuhtimise eest pooleks aastaks rahvuskoondisest, kelle kasuks on ründaja 58 mänguga löönud 24 väravat.

Briti ajakirjanduse andmetel on Wenger oma vahetusründaja peale maruvihane ja kavatseb taanlase siniseks trahvida.