Tartu Rock peab teisipäeval Eurochalllenge'i sarjas otsustava veerandfinaalmatši. Kas tuleb võit?Foto: ALDO LUUD
Spordiblogi
17. märts 2014, 12:00

Nädala ennustus | Mis on Tartu Rocki võidušanss eurosarja veerandfinaalis? (3)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 17. märtsi valik:

LÄINUD NÄDALA PLUSS

Eesti kergejõustiku tulevikulootused Liina Laasma ja Maicel Uibo korraldasid möödunud laupäeval silmipimestava ilutulestiku. Laasma püstitas Portugalis Euroopa talvistel karikavõistlustel odaviskes Eesti rekordi 63.17 ja Uibo sai USA üliõpilasmeistrivõistlustel seitmevõistluses hõbemedali Eesti alla 23aastaste rekordiga 6044 punkti. Tulevik on helge!

LÄINUD NÄDALA MIINUS
Alles üle-eelmisel nädalal rõõmustas Eesti parim suusahüppaja Kaarel Nurmsalu pöidlahoidjaid MK-etapil kuuenda kohaga ja kiikas lootusrikkalt lennumäe MMi suunas. Paraku piirdus ta Tšehhis Harrachovis vaid ühe hüppega. Heade tavade kohaselt tuleb öelda, et mägikotka eesmärk ei täitunud. Jõudu järgmisteks etteasteteks ja suuri sihte tulevaks talveks!

TULEVA NÄDALA ENNUSTUS

60% on tõenäosus, et Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond kasutab teisipäeval Eurochallenge'i veerandfinaalseeria kolmandas mängus Szolnoki Olajga koduväljakueelist ja sillutab tee nelja tugevama finaalturniirile.