Parma jalgpalliklubi ründaja Antonio Cassano.Foto: GIUSEPPE CACACE
Jalgpall
18. märts 2014, 12:07

Itaalia ründaja loobus MM-finaalturniiri nimel saia söömisest ja kaotas 10 kilogrammi

Kogenud Itaalia ründaja Antonio Cassano ihkab kogu hingest mahtuda nende 23 jalgpalluri sekka, kes esindavad neljakordset maailmameistrit suvisel MM-finaalturniiril Brasiilias. Soovi täitumise nimel allutas Cassano end rangele dieedile.

"Enam paremini ma ei suuda," sõnas hetkel Parma jalgpalliklubis mängiv Cassano pärast pühapäeval kunagise tööandja AC Milani üle saavutatud 4:2 võitu, kus ta lõi kaks väravat.

"Võtsin kaalust 10 kilogrammi alla eesmärgiga pääseda Brasiiliasse sõitvasse meeskonda. Hoian dieeti ja olen lõpetanud saia söömise, välja arvatud ühel korral nädalas," rääkis Cassano. "Ma ei tea, kas koondisesse mahtumine on veel võimalik, aga annan endast kõik, et panna peatreener Cesare Prandelli endast mõtlema."

Prandelli pole Cassanot koondisesse kutsunud pärast 2012. aasta EM-finaalturniiri, ent käimasoleval hooajal on ta löönud Serie A-s Parma kasuks 11 väravat ning loodab sellest tulenevalt, et peatreener annab talle võimaluse.

Lisaks pole 31aastane ründaja kunagi MMil mänginud – 2006. aasta finaalturniiri eel oli Cassano kehvas vormis ning 2010. aasta MMi eel läks ta toonase peatreeneri Marcelo Lippiga tülli. "Oleksin maailma kõige õnnelikum mees, kui saaksin MMil mängida," sõnas 35 koondisemängus 10 väravat löönud Cassano.