Aivar Kuusmaa.Foto: Mati Hiis
Korvpall
18. märts 2014, 13:08

Rapla korvpallimeeskond vallandas Indrek Ruudu

Rapla peatreenerikandidaat Aivar Kuusmaa: lähen täna õhtul asju arutama (7)

Rapla Tyco korvpallimeeskond teatas täna hommikul, et peatreener Indrek Ruut on ametipostilt vallandatud. Uus peatreenerikandidaat Aivar Kuusmaa kinnitas Õhtulehele, et läheb täna õhtul Rapla juhtidega võimalikku lepingut arutama.

"Kui asi ametlikuks saab, siis alles homme. Enne ei tahaks täpsemalt rääkida. Õhtul lähen Raplasse, muidu oleks Rocki mängu vaatama läinud," sõnas Kuusmaa.

Tartu Ülikool/Rock peab täna Eurochallenge'i sarjas otsustava veerandfinaalkohtumise Szolnoki Olajga, varasematel Rocki tähtmängudel on Kuusmaa kohal olnud ja hea sõbra Gert Kullamäe käekäiku jälginud.

Viimati oli Kuusmaa BC Kalev/Cramo peatreener, ent vallandati sealt eelmise hooaja keskel.

Teade Ruudu vallandamisest jõudis täna hommikul Rapla korvpallikooli kodulehele. „Tegemist oli raske otsusega, sest Indrek on teinud palju aastaid head tööd noortega ja me hindame kõrgelt tema tööd kolme aasta jooksul Meistriliiga võistkonnaga. Meeskonna areng sel hooajal jäi aga seatud ootustele alla ja me ei leidnud ühist keelt, kuidas seda veel enne hooaja lõppu muuta", ütles selgituseks Rapla Korvpallikooli tegevjuht Jaak Karp.

Rapla paikneb Eesti meistriliigas 7. kohal ja viimati kaotati laupäeval turniiritabeli viimasele KK HITOle 71:79. Ruut oli meeskonna eesotsas kolm ja pool hooaega.