Spordivaria

"Mehed ei nuta" solvasid Rõivast ja Reformierakonda. Kuku raadio peatoimetaja: ületati hea maitse piir (202)

LISA KOMMENTAAR

Siim Aimla20. mai 2014, 10:34
Kahjuks olen juba ammu arvamusel, et see saade ei sobi sugugi Kuku raadio muidu väga intelligentse kuvandiga.
Peeter24. märts 2014, 12:45
Lugege Šveiki, Hašek võtab antud teema kokku esimese jao järelsõnas. Elu ei olegi peente kommete kool, väljenduste pehmendamine suurim ja narrim silmakirjatsemine jne.
Tunnustagem pigem ausat arvamust ja väljaütlemist. Poliitikule- vastava käitumise ja tegemistega teenitakse kindlasti poolehoid ja tunnustus. Jutu ja uduga seda ei tule.
See on ka mujal maailmas, et elu edendamiseks tuleb võidelda. Kuni parlamendi kaklusteni oma valijate eest seismisel. Meil ''kaagutamise'' pärast juba paanika. Kurb. See ongi mandumine. Siidikinnastega saab ainult vegeteerida.
Ärge kuulake , kallid kuulajad-kurtjad.
Ma ei vaata Mart Sanderit, Pilvede all, Padjaklubi, igasuguseid sosinaid ja mis iganes samas reas.
Nii lihtne ongi.
Edu teile, raadiokolmik. Jälgige mängu.
silmakirjatsejatele23. märts 2014, 18:18
Savisaart on roppude sõnadega sõimatud juba kaks aastakümmet, veel enam -olnud üleskutseid tema füüsiliseks kõrvaldamiseks Siin probleemi ei nähta
silmakirjatsejatele23. märts 2014, 18:13
Savisaart sõimatakse kõige ropumate sõnadega juba paar aastakümmet, siin probleemi ei leita
peter23. märts 2014, 07:58
no aga mehed ei nuta ju.taavi on kah mees ja ma loodan sügavalt et ta mingit jama ei tekita.pigem on tal võimalus see enda kasuks pöörata
TV 3 Kolmeraudne solvas televaatajaid veel hullemini21. märts 2014, 20:42
TV 3 leidis ikka paraja arvamusliidri selles kenderis.
Kolmeraudse esimene külaline oli intelligentne ja kultuurne Reinsalu.....ja siis ilmus järsku avalikku ruumi Kender, kelle üle igasuguste piiride läinud kõnepruuk ajas lihtsalt iiveldama. See ropendav mehike tuletab meelde vanades sovetiaegsetes filmides nähtud vene räpaseid, alati joobes traktoriste.....mida suuremaid roppusi suust välja ajasid, seda ilmekamalt "kultuuritaset" näitasid.
Puudus veel süljelärakas stuudio põrandale, siis oleks Kender saanud ennast näidata täies hiilguses.
Pole siiani aru saanud, miks telesaates peaks lubatama sellisel räigel tasemel roppsuu ilkumine ja ropendaja ei peakski nagu televaatajate ees vabandama?
Kas TV 3 tõepoolest peab oma vaatajaid sellisel kutluurituse tasemel ja olematu lastetoaga inimesteks, kellele peab Kenderi rõvedust näitama?
TV3, te solvasite oma vaatajaid Kenderi esinemisega ikka päris sügavalt.
Ja Mihkel Raua eesmärgiks oli ajakirjanike häbistamine, ise olid selle roppsudest "külaliste"lauataguse seltskonnaga 100 korda hullemad ja matslikumad.
jusspauk20. märts 2014, 18:04
Mis reformarid leidsid ka endale miinuste pillutaja we??
Ausalt, see tekst, oki natsa yletas tõesti hea maitse piiri, aga no krt tõtt peab ju rääkima
Piiblis ju kirjas ära valeta:D
vanamoelistele20. märts 2014, 13:10
Taavi Rõivas on noor asjalik mees ja miks ta ei või olla valitsuses, kas seal peavad olema siis vanad peerud, kes 20 aastat ei ole midagi teinud, ega oskagi ei tahagi teha midagi peale lolli jutu ja skandaalide, kellegi kadedus jälle lõi lõkkele, et eesti elu saavad juhtima ka sotsid, kes on üritanud kogu aeg elatustaset tõsta.
20. märts 2014, 10:26
9.4820. märts 2014, 10:19
Kas sai jälle 50 kommi täis ja rahvas usub,et eri inimeste kirjutatud.Õl võiks kunagi selle ideelise inimvihkaja päevavalgele tuua,kaua ta seda ajakirjandust ja vähegi mitteoravalikke materdab.Kas tõesti on mõni sõltuvuses kommentaaridest,uus haigus esile kerkinud.Sõimates teisi on oma laup ikka madalamast madalam.Miks ei plokeerita selline risustaja???Silmad ja suud palke täis,otsin pindu sealt ,kus seda polegi.Ässitan,kuis jaksan,mõni õnge ka läinud putini stiil juba,hurraaga peale,peab sõda saama.Maailma parandajad väljas,lugege artiklit ,kuidas laste sõnavara teatris koolitatakse,siis tulge rääkima .Haige värk siin omade keskel.Sõda ukse ees,nemad ajavad oma tattnokke taga.
Tellija 220. märts 2014, 10:11
Olen nõus kõigi nendega, kes avaldasid arvamust et need ajakirjanikud tuleks eetrist ja meediast kõrvaldada. Aga ega ma ei imestaks, kui Pahv osutub käsutäitjaks, sest kõigile teada, et Postimees IRL hääletoru- suutsid Kallase minema saada ja nüüd viha Rõivase peal. Lasteaed- nii Postimees, Kuku raadio kui IRL.
Mul on häbi.20. märts 2014, 10:11
Hea maitse piiri on meedia juba ammu ületanud.Harimatud matsid ja jobukakud räuskavad nii trüki,kui kirjapressis.Isegi AK vaadata piinlik,ei tea millal diktoripoisil närv üles ütleb ja rusikatega vehkima kukub.Solvamine,sildistamine,kirumine ja lihtsalt labane söim on saanud meedias igapevaseks suhtlusvahendiks.Ja mis köige imelikum,riik vaatab seda köike jöuetult pealt ja midagi ette ei vöta.
eesti20. märts 2014, 09:48
meedia on pulvarislängi tasemel aga õnneks on Rõivas noor mees, närvid korras ja igasuguse mula peale ei reageeri igal ühel oma arvamus, aga kas nad raadiosse sobivad on iseasi. Aga kui kuulajaskond on samasugune, siis küll.
eesti20. märts 2014, 09:48
meedia on pulvarislängi tasemel aga õnneks on Rõivas noor mees, närvid korras ja igasuguse mula peale ei reageeri igal ühel oma arvamus, aga kas nad raadiosse sobivad on iseasi. Aga kui kuulajaskond on samasugune, siis küll.
jaah20. märts 2014, 08:59
loll jutt ja loll saade.
20. märts 2014, 07:35
nuud tuleb teha erisaade kus peep lubab taavi poisul vanainimeste asjaga tegelda .minu arust on eestis sona vabadus ja kui ei ole siis tuleks see selgelt valja oelda. ainuke saade kus oeldakse koik valja ilma tsensuurita edasi mehed kaikad katte demokraatiat eestile tooma
Paras teile oravad ja oravate valijad.See kõik mis öeldi on tõsi20. märts 2014, 07:25
Kas te lambapead saate ükskord aru et parim erakond on KESKERAKOND ja Eestirahvas valib ainult neid
20. märts 2014, 07:18
Kuulasin seda saatelõiku, mis oli isegi juba tsenseeritud, ja minumeelest on Pahv täiesti alaväärsuskompleksi põdev, haige inimene.
Psyhhopaat19. märts 2014, 23:58
Täiesti arusaamatu, kuidas Pahv lolliks läks. See sõim tuli kohe saate alguses, mil polnud põhjust ärritumiseks või oli käimas äge dispuut. Lihtsalt asja eest teist taha ja nullist peale. Seega pole see juhuslik eksitus, mida saaks vabandada, vaid oligi nii mõeldud. Aga miks? Spordikommentaatori ja nõukogude miilitsa ajud ongi vist kuidagi teistmoodi.
Ja mis19. märts 2014, 22:55
Karistus, palju solvajad saavad kompensatsiooni?? Hea maitse piir on jama, sest reaalselt ju On reeglid...olemas. Eks ikka rahanõue paneb peatoimetaja paika ;) Reaalselt aga ei toimu midagi, patsutatakse õlale, ups, juhtus ja jokk...
Asi pole mingis refis!19. märts 2014, 22:41
Eesti "kvalikteetmeedia" tegeleb ju sellega iga päev läbi oma tippajakirjanike suude. Ei räägi poliitikutest, aga võtke kõik teised eestlased ka- noored on tattnokad, põllumehed on külajoodikud, vanad on penskarid ja vanad kommunistid, töölised lumpen, kultuuritegelased saast, teadlased muidusööjad! Ja muidugi raffas rõkkab rõõmust- oi kus pandi kuraditele ägedalt! Oi kui vaimukas.
Kas sellisel rahval saab olla tulevikku?19. märts 2014, 21:48
Kes vihkab oma sportlasi, poliitikuid, kultuuritegelasi ja üldse rahvuskaaslasi nii meeletult! Kas saab olla tulevikku rahval, kes ostab Postimeest ja loeb selat pahvide lugusid sportlaste kohat ja seda räigelt vihkavat sõimu? Ja ta pole ju ainus. Ma kardan, et pole!
kui hr.Pahv koos oma Tuuliga irvitas ja mõnitas Veerpalu ,siis oli keik kena19. märts 2014, 21:42
kui kihvad läksid ampsama reformierakonna nn,iidolit,küll on hala
Ei tea miks
Miks me laimame venelasi, et nad Eestit vihkavad?19. märts 2014, 21:22
Palju räigem sõim ja intrigaanitsemine tuleb eestlaste suust ja sulest! Oma riigi ja rahvuskaaslaste räige vihkamine viib riigi ja rahva hukule. Siin pole NATO varjust küll kasu.
urmas meidla19. märts 2014, 20:42
ma arvan reforkikates ja autorollodest veel hullemat.
Lugeja19. märts 2014, 20:31
Mis tähendab, et vabandavad? Eetrikeeld tuleks sellise asja eest anda,
Kahjuks pole see esimene kord, kus esinejaid on häbi kuulata.
pagan19. märts 2014, 20:10
Lugedes teie vestlusi wabariigi kodanikud nii debiilset riigikodanikku kui on meil annab ikka otsida. Jube meie tulevikule tehti liiga uteldi neile kes nad on. Meil on ju koik oige. Meie mehed on soomes tellingutel naised norras koorivad forelle. Meie lapsed noored tudrukud on euroopas litsideks. Noored kes veel midagi siin elus uskusid on austraalias. Maakad on saadetud oma perele elatist teenima kriisikoldesse kui kahuriliha kus iga suurriigi tolkamist ajateenija sind lihtsalt monitab. Tublid. Ainuke mis mind kui rohelist hairib miks vaene orav peab seda koike omaks votma.
to 15:1819. märts 2014, 19:59
aga isa( ema) see-eest rumal.
19. märts 2014, 19:48
nu jah - inimesed pole ikka kunagi millegiga rahul, ükskõik, kes sinna etteotsa ka ei pandaks - alati kõik virisevad. Inimesed, kuhu me niimoodi küll jõuame???? Ehk oli vaja Savisaarele seda kohta pakkuda?
Mikser oleks vast inglise keelt paremini maailmamastaabis osanud, ei tea muidugi19. märts 2014, 18:34
Mikser ju inglise filoloog.
masendav19. märts 2014, 18:12
Kas spordikommentaator peab olema paks, lõdev ja matsliku olemisega?
fakt19. märts 2014, 18:06
(0 prossa ajakirjanikest,ilam hariduseta upsakatest tegelastest on mölakad
Anne19. märts 2014, 18:02
Antud juhul on nõme see, et inimesele heidetakse ette tema noorust. Olgu see reformierakond milline on aga inimese noorus ei tohiks olla mingi viga, eriti kui tegemist on 30+ vanusega. Arvestades meie meeste eluiga siis pool elu on tal juba elatud.
olgem ausad, ega Kaja Kallas oleks parem peaminister, sama noor ja roheline, vähe Riigikogus olnud19. märts 2014, 17:55
teda on ju kuluaarides samuti peaministrikandidaadiks varem pakutud. Ei aja tema isaga segi. Ja Röival laps vanem kui Kallasel. Kas on sotsiaalselt küps, jah iseasi.
Kurb19. märts 2014, 17:39
Ehtne lasteaed seal valitsuses.
19. märts 2014, 17:33
Mis seal valesti öeldi??
Ega ta ikka peaministriks ei sobi.Eesti vajab tarka, kogemustega juhti.Arvestades kõike seda mis mujal riikides toimub, ei oleks praegu õige aeg nn. PIIMAKAUSI juurest peaministriks tulla.
Raits Tartust19. märts 2014, 17:29
Mida te mõnitate neid noori mehi,las proovivad vahest suudavad ka midagi normaalset ära teha,järgmine aasta ju uued valimised kui ei meeldi ärge enam valige.Ammu oleks aeg need vanad kommunistid sealt valitsusest minema ajada,tammuvad ainult ühe kohapeal ,tõstavad ainult enda hüvesid ja palku.
eesti 19. märts 2014, 17:20
Noorema pölve ajakirjan ikud on täistolgused ja alaväärsuskomplekides. Ilma hariduse ja lastetoata lumpne nimetab end ajakirjanikeks. Tartu ulikol saadab haigeid inimesi meediatööle. Kompleksid, roppus, suurusehullustsu, matslus. Kohtlae satuvad tutvuste läbi ajakirjandusse, ei haridust ei teadmisi
ilus kuulda19. märts 2014, 17:19
täielik tõde ja see tsenseerida,kuidagi nõuka moodi.kas kuku valitsuspartei käske täidab,et tsenseerima hakanud.Pahvile aplaus tõe eest!
Raadiokuulaja19. märts 2014, 17:18
Solvatud või?........otse ausalt öeldud.Kui kaua eestlasi veel kepitakse.Nagu vanemaid ja kogenenumaid kandidaate poleks.Puhas Ilvese kius ja viha rahva vastu.Õnneks saab vist aastakese seda head elu nautida.......selline peaminister.......
inimene19. märts 2014, 17:16
Peaministrile soovitus: andestada need sõnad. Noorus on mõnikord see asi, mida kavalad inimesed otsivad. Kui on tarvis tähtsa küsimuse kohta arvamust saada, siis pöördutakse naisterahva poole. Väga hea, kui veel heledad juuksed peas. Targad on sellel ajal kallis restoranis. Küsimus on vastutuses. Vastutus. Vastutus, kas ainult enda või ka võõraste tegude eest. Kas blondiin peab vastutama, kui temalt küsitakse ekspertarvamust mõne sõjakolde kohta kusagil Aafrikas? Kas blondiin vastutab või vastutab Aafrika? Mina ei tea. Mingi rumal sõna on vastutuse juures tühjus, täielik tühjus.
sass19. märts 2014, 17:15
nagu mingid parmud oleks alisend midagi täis peaga :D hale lihtsalt
11.18-ila lälisema-on siis väärt kõnepruuk???19. märts 2014, 17:11
Just,just Ligi võib rahvast pättideks ja varasteks küll sõimata televisioonis ja riigikogus,ei juhtunud midagi ka kui Raud neid värdjateks nimetas,nüüd on häda taevani.Tõesti tujurikkuja mõnitas Savi,kõik nii rahul,siinsamas on kommijate lemmiksõna koguaeg kellelegi-värdjas,see kõik on siis normaalne??? otsige palk omasilmast ometi üles,enne kui teistel pindu näete.Milleks siis Kuku,kui on teised raadiojaamad olemas,pole kuulanud ega kavatsegi hakata,mis siin lällata täiest kõrist ometi?
Mari19. märts 2014, 17:04
Selline nagu on Pahv, ei tahaks Maali ka seksida, rõve mees!
19. märts 2014, 16:57
Kunagi neid kuulama ei hakka....nii labased inimesed.
Filoloog19. märts 2014, 16:47
Reformierakonna pika valitsemise perioodi ajal on meie avalikku meediasse juurdunud avalik ropendamine ja üldine hoolimatus ning kiuslikkus üksikisikute vastu, mis on kujunenud normiks.
joosu19. märts 2014, 16:35
Ületasid hea maitse piiri, teisalt vastavalt euroopa hea tava eeskirjadele. Asi on tegelikult suhteline. Kas siin öeldi midagi valesti?Tavaliselt need, kes seda teistelt nii agaralt nõuavad, peaksid jälgima oma kõnepruuki. Võtke kuulda milliseid väljendeid kasutavad meie poliitikud, riigimehed Ansip, Ligi ,Ergma. Ka Kallas on välja tulnud väga solvavate väljenditega televisioonis. Kui Euroopa Komisjoni president Barroso võltsib ja valetab, siis miskipärast ei jäta ta lisamast,et tuleb ikkagi järgida euroopa hea tava eeskirju. Saa saa nüüd aru.
Juku19. märts 2014, 16:33
Mart Laaril oli 32 aastaselt juba habe ees,siis ka pilgati.
Tiit19. märts 2014, 16:30
Milleks solvuda, kui tõtt öeldakse?
19. märts 2014, 16:19
Samas ütleks,et pool kommentaariumi on ise hullemad,milliseid labasusi siin kasutatakse aga teisi nägema,jumal kui kõvad ja targad.
Ei tule õigustama ,aga...19. märts 2014, 16:16
Mida te kõik siin karjute,aastalõpu tujurikkuja oli kõigile nagu palsam,seal võis kõiki ja kõike mõnitada ja jalaga pee anda,nüüd nutate nagu titad liivakastis-tema tegi,tema tegi.Siin näitavad inimesed oma kahepalgelisust-keda võib,keda mitte.Ansip on rahvale 20 a näkku sülitanud,meie ikka müts näpus kummargil jalgeees.Ennegi telekas ja raadios labasusi tehtud ja räägitud,milliseid sõnu lastel teatris öelda lastakse,see on muidugi kunst kõrgemal tasemel.Jälle valikuline mälu või tahtmatus mõnda labasust mitte näha ega kuulda.
Umbusa19. märts 2014, 16:14
Siiski on tore, et üldises massimeedia vaimustuses on ka teisitimõtlejaid/otseütlejaid.
Pole ju saladus, et valitsused on pankade jupatsid. Vaesunud ja võlgades Eestis on see eriti tuntav. Reformid saavad ju isandatelt truuduse eest kilekottide meelehead.
juhan19. märts 2014, 16:09
Pahv, esiteks tundub olevat selline tegelane , kes pole oma keele kasutuse pärast( keel mis talle muidu lapsena lambalt opereeriti) korralikult vastu lõugu saanud,sest teadagi "laks käib jutt muutub" aga selle nooruse ja seksi kohta nii palju: Pahv on nii vana,et enam ei saa seksida, muust rääkimata.
Kes nüüd nutab???19. märts 2014, 15:45
Mis nüüd siison-nutavadki või?Õige mees ei pööra labasustele tähelepanu,olgu nendel endil siis hea pealegi.Mõnikord tulebki karm tõde välja öelda,mis see nurgataga sisistamine parem on.
Kuku ekskuulaja19. märts 2014, 15:42
ei oleks uneski näinud ja kuulnud,et Intelligentsi raadioeeter sellist paska suudab suust välja ajada1Good bay!!!
Ev19. märts 2014, 15:42
Noorus pole pahe! Matsid jäävad matsideks. Aasta on lühike aeg ja upsakaks ei maksa ka minna!
mina19. märts 2014, 15:41
Mehed ei nuta tüübid on ikka mõnusad pihkarid!Ma ei soovitaks neile muud kui mingu Samostit imema!Ja jäägugi sinna!
don19. märts 2014, 15:38
Kuidas need asjad Kuku raadios käivad? Kolm selli tulevad stuudiosse, sõimavad hakatuseks kõiki, kes meelde tulevad, ropendavad ja siis ajavad niisama saunalava juttu- ja see peaks olema spordisaade? Kui kuulajate kisa suureks läheb, vabandab peatoimetaja Riikoja. mitte kolm "eesti spordiajakirjanduse säravamat tähte". Ja kõik on korras või? Järgmine teisipäev on need kolm ebaadekvaatselt käituvat inimest jälle Kukus segast peksmas- spordisaate nime all. Kui Kuku ei löö neid tölle mikrofonist kilomeetri kaugusele, peaksid nad ära muutma oma slogani - Kuku - raadio mõtlevale inimesele.
naine 6519. märts 2014, 15:35
Meeskond pole veel tööle hakata saanud , kui neid tambitakse maatasa. Ja ausalt, Siimuga tehti ka üks : null ära.Ei olnu just tema eriline austaja aga temast on kahju, inimene püüdis ja tahtis proovida aga seda võimalust ei antud. Aga nüüd küsiks suurelt ringilt ja KUKU raadiolt,mida te siis oleksite tahnud,et Savisaar oleks pürginud venelaste ovatsioonidega Ansipi asemele-----KUKU võis küll Hr.Rõivase ees vabandada aga nii see ei käi,et suust öeldakse välja ,mis sülg suhu toob.Muideks selline jama nõrgestab ka meie riigi julgeolekut, kui uut valitsust niimoodi sarjatakse. Kui oleks võimu ,karistaksin KUKU ` t suure rahatrahviga ,meie vaesest perest pärit laste jaoks sportimise hüvanguks.
inimene19. märts 2014, 15:31
Kui siga käitub nii nagu ta käitub, ega siis inimene pea seaks muutuma. Eriti käib see P. Pahvi kohta.
Sellised inimesed ei oskagi midagi muud teha kui lõugu lõksutada ja oma häälekaja imetleda. Kuulujutte tekitades arvavad nad, et on hästi kõvad mehed ja kõvad tegijad.
DEMOKRAATIA on...19. märts 2014, 15:28
tsiviliseeritud inimeste privileeg. Kavatatud ja tsiviliseeritud inimene oma arvamuse avaldamisel tunnetab seda, et oma mõtte väljendamisel jääks ta piiridesse, mis on sünnis. Siit hakkabki asi argnema. Inimesed, kes on lastud n.n. ruuporite juurde peaksid olema ka normaalse lastetoaga lapsepõlvest. Sõnavabadus see on ka vastutus väljendumisel normaalses keeles, aga mõnedele inimestele ei ole see kohale jõudnud. A,la demokraatia on nende jaoks teise inimese pasaga ülevalamine. Haridus ei riku matse, see on vana tõde. Inteligentsitase?
19. märts 2014, 15:19
targem kui taavi rõve rõivas
19. märts 2014, 15:18
minu 13 aastane poeg on kaa targem!
Arvamus19. märts 2014, 15:17
Lihtlabane sõim ilma igasugune konstruktiivse kriitikata. Tattnokk, ei tohi seksida...nii öelda 34-aastase lapsega pereisa kohta? Labased idioodid.
Neile, kes Pahvi õigustavad...19. märts 2014, 15:16
et mis ta siis valesti ütles. Või et rahval on sõnavabadus ja kas inimene ei tohigi oma arvamust avaldada. Sõnavabadus ei tähenda teiste inimeste solvamist ja ropendamist. See tähendab, et inimene väljendab viisakalt oma seisukohta. Kui ei meeldi ja ajab vihale, siis saab seda ka normaalselt öelda. Ma ei mõsita, miks nii rumalat ja ebaviisakat inimest üldse lastakse raadios ja lehes edasi töötada. Masendav.
Einoh19. märts 2014, 15:00
Ja siis me veel kirume poliitikuid, et näe kui nõmedad nad on. Mida teevad ajakirjanikud ja ka tavalised inimesed, on ka kohati üsna rõve.
Antud juhul peaksid need saatejuhid täiesti ametlikult vabanduse esitama. Minu meelest jookseb ka ajakirjanike puhul kusagilt piir, mida ületada ei tohi mitte mingil juhul. Tulevase peaministri vanus ei anna küll mingit põhjust selliseks labaseks ilkumiseks. Kui on midagi kritiseerida, siis olgu kriitika konkreetne ja põhjendatud.
teate19. märts 2014, 15:00
asi ju polegi ta vanuses, 25 ta õnneks pole aga no ta näeb lihtsalt nii noor ja roheline välja, nagu piimahabe ja see ei tekita kuidagi usaldust, temast ei õhku enesekindlust ja elutarkust nagu ühest peaministrist peaks õhkuma. kui ma vaatan teda ja mõtlen, et ta on peaminister, siis auslat naer tuleb peale, see oleks nagu halb nali ja mul pole tema vastu isiklikult midagi, lihtsalt liiga varanoormees, liiga vara...
nali naljaks, aga seksida tohivad juba 14-aastased, lame nali ju siis19. märts 2014, 14:58
M. Laar sai 32-aastaselt peaministriks. Kas olete üldse ühtegi asjalikku sots.ministrit 20 aasta jooksul Eestis näinud? Ma vist ei ole.
gg19. märts 2014, 14:55
kommentaare, mis raadiomeeste arvamusega nõustuvad kustutatakse:(
asemel tuleb mingi IRL siunamine, mis ei puutu üldse asjasse.
to 12:3319. märts 2014, 14:50
misasi see karm tõde sul on? See, et 35 aastane mees ei tohi seksida või? Neljakumnese kohta öeldakse juba eakas ja kolmekümneviiene on nolk,
Merike19. märts 2014, 14:40
Ei tea kes nüüd siis lapsikult käitusid??? Pole sõnu, täiskasvanud mehed, käituvad nägu pubekad ja sõnavara ka vastav, HÄBI :(
ületati19. märts 2014, 14:39
igasugune piir - ei mingit viisakust, kas kodune kasvatus oligi nii madal neil?
Jaan19. märts 2014, 14:38
....ületati hea maitse piir. Eesti poliitikud on selle ammu ületanud. Ma parem ei avalda siin omi mõtteid rohkem, sõda ju ka koputab, võtavad veel kinni aga see mis ma Eesti poliitilmast arvan, on ikka väga väga ropp.
Andrus ([email protected])19. märts 2014, 14:33
mis asi see postimees on ja millega seda süüakse?
Ja...19. märts 2014, 14:30
selline madal bande esindab "neljandat võimu" : palju õnne! (mõtlemiskoht kolleegidele)
khm19. märts 2014, 14:28
tegelikult ütlesid ju ausalt välja, mida suur osa rahvast reffidest ja praegusest seisust riigis arvab. Ainuke lootus on, et kui lastetoetuste tõusu ka tegelikult sotside survel suudavad ära teha, siis võib selle aastase ajutise lastevalitsuse aja mingilgi määral ära taluda.
to 11:1219. märts 2014, 14:27
ju sa ise samasugune "õige mees" oled, kes labasustest vaimustub. Sõnavabadus tähendab sinu meelest siis seda, et võid välja öelda kõik, mis sülg keelele toob?
19. märts 2014, 14:27
Mida Õhtuleht sellise looga taotleb? Viha ja vaenu põlvkondade vahel või mis?
TikuTaku19. märts 2014, 14:21
Eks need leheneegrid ole kadedad ka, vaata või Pahvi - paks ja kole, vanad niikuinii ja kui nüüd raadio ise tunnistab, et mehed rumalavõitu ja ebaviisakad ka - siis - kes praegu nutma peaks ? Räägitakse, et ropendavatel meestel on probleeme intiimelus ... nii et ... nad ise seda avalikult tunnistanud...
jah19. märts 2014, 14:19
karin täitsa nõus sinuga
mina19. märts 2014, 14:15
Inimene räägib ikka sellest mis tal südame peal. Seepärast peaks Pahvi käest küsima kuidas tal endal seksiga lood on, eks suur kõht segab nii mõndagi...
Kodanik19. märts 2014, 14:12
Põhimõtteliselt ei ole asi avaldustes mida nad tegid,sest on ju kõik nende väited tõesed! Mis oli lame ja vale, oli viis kuidas nad seda tegid! Selline kõnepruuk on matslik ja näitab madalat IQ-d. Verbaalne väljendusoskus ei peaks päädima otseste solvangute ning vandumisega! Sellised mehed ei tohiks raadioeetrisse pääseda. See on koht kus väitlevad keskmisest kõrgema intellektiga ning verbaalset väitlust adekvaatselt valdavad inimesed!
lugeja19. märts 2014, 14:11
Sellest saatest osavõtjad on üldse ebameeldiva jutuga. Pidades ennast teistest targemateks ja paremateks tehakse sobimatuid kommentaare teiste suhtes. Kui mujal väljaannetes neid veel peetakse, siis vähemalt Kuku raadio peaks nende teenetest loobuma. Kohe ja lõplikult.
blossom19. märts 2014, 14:05
kas peab olema peaminister, et aru saada miks lastetoetused pole ammu tõusnud`? Emori uuringud jagavad pere sissetuleku iga pereliikme kohta?
19. märts 2014, 14:00
Vabandage, te olete täiskasvanud inimesed sellist juttu ajada eetris, see on päris labane. Siin ei päästa teid isegi sõnavabadus see on lihtsalt harimatus. Kui minu teha oleks paneks neile ropendajatele eetri keelu mõneks ajaks peale.
Karin19. märts 2014, 13:58
Ütlen ainult üht - need kolm ennasttäis eneseimetlejat tuleb paugupealt massimeediast kõrvaldada. On asju, mida võib ajakirjanik endale lubada ja on lubamatud sõnad. Nende tegelaste koht on ajaloo prügikastis ja olen rõõmus kui sellised mehed tänaval vastu ei tuleks. Kui keegi kirjutab siin sõnavabadusest, siis vaadaku peeglisse ja veenduge, et teiega pole kõik korras.
Linda Markus19. märts 2014, 13:56
Eks selline eneseväljendus näitab esineja haritust. Kurb!
Kas vabandmine aitab!?19. märts 2014, 13:54
Kas nad on ikka päris mõistuse juures oma sõnade ei peagi vastutama,ainult netikommid need kes vastutavad!?
Mina19. märts 2014, 13:49
Las ometi noored uued jõud nüüd hakkavad eesti asja ajama. Võib-olla polegi paha, ootame ikka ära. Aga matsidel tõepoolest ei tasu sõna võtta kui normaalsetesse intelligentsuse piiridesse ei oska jääda. Täiesti lubamatu selliseid sõnu haritud inimestel suust välja ajada. Aga võib-olla polegi haritust?...
Eesti ajakirjanduses taas pettunud :(19. märts 2014, 13:45
Sõnavabadus ei tähenda, et raadioeetris peab solvama, kasutama räigeid sõnud. Eeldasin, et Kuku raadio on mõistlik raadio mitte mingi saunalava, kus kõik mis sülg suhu toob, välja paisatakse. Peaks jääma siiski viisakaks, ka mitte nõustumist saab väljendada viisakalt, eriti ajakirjanduses. Head ajakirjandust on vist lisaks palju nõutud, kus ka analüüsitakse + põhjendatakse enda väiteid, mitte ainult ei lahmita ja elatakse ennast välja.
keegi19. märts 2014, 13:41
See on ju puhas harimatute inimeste labasus, kes ise pole elus kuhugi jõudnud. Ei korralikku karjääri ega haridust. Kodus näägutav naine ja külmikus õllepudelid. See raadiojaam tuleks lihtsalt kinni panna ja toimetaja pokri pista, enne mõelgu keda sinna mölisema laseb.
jan19. märts 2014, 13:41
suur rõõm on et ergma sealt pukist kaob
ja padar väga hea kohal ja mikser super
kõik om ok
ja hea et ka ligi on valitsuses,vähemalt ta vaatab,et noored liiga palju vigu ei tee
aga taavi ei tee
Jack19. märts 2014, 13:40
Reffe ei ole võimalik solvata, rohkem kui nad iseennast on solvanud ja diskrediteerinud.
Aga hea maitse piiri ületasid saatejuhid küll.
siin19. märts 2014, 13:34
ütleks nii eesti rahvas pole ühtne,ei hoia me kokku,nahutame oma valitsust
vaadake kui ühtne on venelane
sitt rahvas,sitt iseloom eestlasel,ja veel,eestlane on väga arg,üks venelane tuleb kümne eestlase vastu,aga 1 eestlane kümne venelase vastu,seda ei toimu eestlane tõmbab uttu
siin on hea kirjutada
pronksiöö oli suur näide,kui eestlane keldris istus
ats19. märts 2014, 13:29
eestlasel pole muud teha kui teisi taga võtta
oli kallas,ei sobinud,nüüd rõivas liiga noor ei sobi,no kes siis,see uus samuti eestlasele ei sobi
midagi see eestlane ei taha,kuid tahab et rahakott paks oleks
sõnavabadus on,kuid solvata pole küll vaja
kalle19. märts 2014, 13:28
erakorralised vailmised tuleks teha,kes see rõivas veel on,nalja number !!!
Arvan19. märts 2014, 13:27
et hea maitse piir on meil ammu kadunud. Mitte ainult "Kukus" . Minu jaoks on häiriv ka " Kanal2" uudised. Nii et meil võib kõike ja ükskõik millal. Kas vale või õige, seda otsustab igaüks ise. Jutt on sellest ,kuidas öeldakse.
Arvan19. märts 2014, 13:27
et hea maitse piir on meil ammu kadunud. Mitte ainult "Kukus" . Minu jaoks on häiriv ka " Kanal2" uudised. Nii et meil võib kõike ja ükskõik millal. Kas vale või õige, seda otsustab igaüks ise. Jutt on sellest ,kuidas öeldakse.
mida19. märts 2014, 13:26
te piinate noort meest,pole tal häda midagi,las proovib aasta.
või tahate ansipit tagasi,muidu kõik tahtsid tast lahti saada
taavil pole häda midagi
eestlane vingub,kuid vaadake kui hästi me elame
milleks vinguda
vanaema19. märts 2014, 13:24
Mitte, et ma nii väga Rõivase fänn oleksin, aga ...Tekib küsimus, kuidas sellised "nolkidest matsid" usaldatakse raadio otseeetrisse? Kui ma oleks Kuku peatoimetaja,astuks ma häbi pärast tagasi.... Et oma alluvaid liialt usaldasin....Kellelgi pole arvamusõigust ära võetud, aga kas seda peab sellisel kujul tegema? Tõesti häbi!Siunaku saunas õlleklaasi taga keda tahes ja kui palju tahes!
P.S Karmil nõuka ajal oleks sellised vennikesed otse Külmale maale saadetud. Vaat sul vabakasvatus ja sõnavabadus,kuhu me oleme üldse jõudnud!Ja mida me oma lastest tahame saada, kui vanemad ees sellised?Ei au ega häbitunnet!
Tõnu19. märts 2014, 13:17
Meedia suutlikum seltskond vast teab nüüd kolme nime, kes ei tohiks kvaliteet ajakirjanduses tööd saada.
Pahv19. märts 2014, 13:17
Mis Pahvist tahta. Haridus Kose 40. KKK traktorist-masinist. Elulookirjelduses kirjutab, et Kose Põllumajanduskool, kuid sellel ajal, kui tema lõpetas oli 40. KKK
Kuule Anu19. märts 2014, 13:17
Kui tahad,et keegi sinu kohta midagi ei ütle ja sind ei kritiseeri, siis ära roni püünele.Kui oled aga püünele roninud, tuleb erinevaid arvamisui ka kuulata.Kommunistlikes riikides olid pidevalt kestvad kiiduavaldused. Eesti on kommunismist lahti öelnud.
karjala19. märts 2014, 13:12
Pahv on kibestunud mees. Esiteks rikub nimi meest. Ahv on ahv. Teiseks põeb ta nähtavasti alaväärsuskompleksi tingituna enda jämedast välimusest. Sporditoimetaja ei tohiks olla rasvunud jõehobu sarnane, kui siis ainult sumot kommenteerides. Kahju Peep, aga sa oled tagurpidi ka Peep ja see on eriti valus:) Kas sa sellisena seksid ka? Üksi?
kukimuki19. märts 2014, 13:12
mis need paar lausekõlksu loevad selle vastu, kuidas reform karistamatult eesti rahva raha miljonites mööda ilma laiali on jaganud,lambittinud, kantinud, varastanud, peitnud, küll veb fondid, süüria sõjad, iraak..j.n.e Samas istub üks suuremaid kaasosalisi granich oma soojal riigipalgalisel kohakesel ja sulib ahastuses oleva rahva raha veelgi suuremates summades oma isiklikku kaukasse. . Tasuks uurida selle mehe palganumbreid. Kas peaks eeluurimise all ammugu olema ja kuidas riigiametis sellist palka tavainimeste taskust kühveldatuna üldse lubatakse.
Roosi19. märts 2014, 13:09
Nagu selgus eilses Vabariigi kodanike saates on reformierakondlased oma partei sees kasutanud võimule trügimiseks ülialatuid võtteid.Selliste võtetega ei tohi demokraatlikus riigis võimule saada.President peaks seda asja uurida laskma.Kui see tõele vastab, siis tegema vahevalitsuse moodustamise ülesandeks Keskerakonnale ja IRL-le.Tingimusega,et Savisaar valitsusse ei kuulu.Küllap nad kaklema hakkavad, aga aega on 11 kuud ainult ja loodame,et kõik jäävad ellu.
19. märts 2014, 13:04
*tattnokk
*täis lasknud mitte täis si½½nud
Nüüd siis19. märts 2014, 13:04
Õhtuleht solvab veel kolmekordselt üle... Aga valet ju midagi ei olnud.
Mari19. märts 2014, 13:03
Niisugust mölapidamatusega jõmmikarja ei tohiks üldse eetrisse lubada.
Tühi koht19. märts 2014, 13:03
Vähe kuulajaid saatel, nüüd reiting tõuseb . . . Arvamusliidrid - 3 labast tölli. Äärmiselt lame ja madal käitumine.
MULGIMAA NAINE19. märts 2014, 13:03
hING JÄÄB HAIGEKS,KUI LUGEDA NEID HALVUSTAVAID KOMMENTAARE,LÕPETAGE ÄRA,TIBUSID LOETAKSE SÜGISEL!lASKE NOOREL,TARGAL ,TAAVIL OMA TÖÖD TEHA,MIS TE VINGUTE!
Tellija19. märts 2014, 13:01
Olen sõnatu. Olen mitmed korrad kaalunud Tuuli Kochi mõtetute artiklite( loe: tegelikult sisutühjad) Postimehe tellimuse öõpetamist. Aga Peep Pahvi robustsuse tõttu ei kuulu ma kindlasti enam Postimehe tellijate ja lugejate hulka.
ove19. märts 2014, 12:59
Tsensuuriraisk oli saate esiosa podcastist netist kuulates välja lõiganud.Sõnavabadus euroopa moodi.
Johannes19. märts 2014, 12:58
Millegipärast pole iial Kukut kuulanud,ju on alateadvuses mingi blokeering
Lõpuks ometi19. märts 2014, 12:52
räägitakse asjadest nii nagu nad on ja avameelselt. Hakkan kuku raadiot kuulama.
Teine mutt to:Mutt19. märts 2014, 12:51
Minu lugupidamine sinu kommentaari kohta!Köik on öige.
119. märts 2014, 12:51
Selle saate võiks ära lõpetada, alati vinguvad küll sportlaste, küll poliitikute kallal ja lähevad omavahel tülli ka veel. No ja siis saate lõpus korraldavad omavahel kihlvedusi. Milleks?
Edgar19. märts 2014, 12:48
IRL ei saa ikka yle sellest,et nad on audis!
valentin19. märts 2014, 12:47
tublid ja ausad eesti mehed.oleks vaid rohkm neid.Jamuidugi ülihää saadeneil kolmel,mida naudin alati...Edu teile kku kuldne spordikolmik
Retro19. märts 2014, 12:46
...siinkohal tasub äramärkimist, et labase sõnakasutusega on see trio kogu aeg olnud.
Sportlasi on sõimatud ja sõnastatud ikka mitmel moel....aga "hea maitse" yletati siis kui jutt läks poliitikule ja poliitikale..
Kuku raadio on järelikult topeltmoraaliga tallaalune, kahju.
Peep Ahv19. märts 2014, 12:44
Mida Sa Postimehe algkooli haridusega töötajatest ikka ootad? Vaadates juba nende vigaseid artikleid, kus nende värsked uudised on teistes väljaannetes mitu päeva varem ilmunud, no mida Sa nendest rullnokkadest ikka tahad.
asd19. märts 2014, 12:44
Öeldi valesti või mitte aga sellist sõimu ja sõnakasutust poleks tohtinud raadios ikka kasutada.
19. märts 2014, 12:43
Olgu selle Rõivasega kuidas on, aga sellest seltskonnast situb ennast pea igapäevaselt täis Pahv.
Anti19. märts 2014, 12:36
Aga ega teda peaministriks küll ei tahaks seda vennikest!
Tsensuur19. märts 2014, 12:34
Labasus ei ole (sõna)vabadus ega (sõna)vabadus labasuse vabandus
MATSID...19. märts 2014, 12:34
... jäävad matsideks! Seesuguseid ei tohiks küll raadiosse lasta! Essuvad Eesti rahva margi täis. Endal neil mõistust ei paista olevat- sellised tatt-rullnoka tasemel! Arvavad, et löövad PAHVIKS. Hoopis enda margi teevad täis! Pole küll RE toetaja, aga selline on minu arvamus nendest matsidest seal Raadio Kukus.
"Reformierakond on end täis sittunud".19. märts 2014, 12:33
Mis siin valesti on öeldud, solvangut ma küll ei näe, lihtsalt karm tõde!
oi blää rsk19. märts 2014, 12:33
Tra küll, enne kui keegi saab ametissegi asuda tehakse ta maatasa ja siis imestatakse miks ei tehta midagi rahva heaks. Krdi tondi kari, minge sõimake naabrimeest. Tra te vingute ja hädaladate kogu aeg. Andke võimalus enne kui maha teete
19. märts 2014, 12:33
Ehk oligi õigeaeg rääkida tõtt,ümbernurga küll leierdatud,mis sest tolku on olnud.Jagavad ja valitsevad süüdimatult edasi,lambakari kaasa määgimas.
Mutt19. märts 2014, 12:29
Mina olen see penskar, kes ei tea mida teha. Kas käia tööl, või olla kodus ja lihtsalt pensionipäeva oodata. Seega vana ja nõme. Nüüd siis olen jõudnud selle päeva ka ära oodata, et noorust ka süüks pannakse.
Mis teil inimesed viga õieti on? Võtke ennast kokku ja püüdke vähemasti oma tühi kõrvade vahe mütsi alla ära peita. See sapp mis teiste peale valatakse, tuleb vähemasti pritsmetena enda peale tagasi.
:)19. märts 2014, 12:24
See et mees noor ei tähenda küll nüüd seda et ta tatikas on ja pole seksinud?
Mis see üldse puutub neisse kas seksinud või mitte. Võiks vanusele vastavalt ikka käituda, ise sellises vanuses.
kahju küll19. märts 2014, 12:23
reformkommarid on ilge varastamisega ammugi hea maitse piiri ületanud ja sülitanud rahvale näkku igal võimalikul viisis. Tankitsi pukkipanek ei tee möödanikku olematuks.
ok19. märts 2014, 12:22
head tropid on need saatejuhid seal.. nagu 17 aastased nolgid.. kuidas see saade kuku
top 3es saab olla?
Spordisõber19. märts 2014, 12:22
Kõigile neile, kes siin aru ei saa, mis seal valesti oli. Keegi ei keela sul ja nendel meestel sellist juttu ajada oma sõprade ringis õllepudeli taga. Aga avalikus eetris kehtivad käitumisnormid ja see mida need isased suust väljaajasid läheb tegelikult juba solvamise alla. Taavi Rõivasel on täielik alus nende meeste kohtusse andmiseks, kuna tegemist oli avaliku solvanguga. Praegusel juhul peaksid nad avalikult vabandama (mitte et seda teeb Kuku esindaja) ja ausalt kui seda saadet kuulata, siis ei kaota Kuku midagi olulist, kui saate üldse ära kaotab. Need tüübid seal on analoogseid solvanguid loopinud ka sportlaste kohta. Spordisõbrana ei ole ma leidnud sealt ka midagi informatiivsed, rohkem toimubki selline labane lahmimine.
nolgid19. märts 2014, 12:21
head tropid on need saatejuhid seal.. nagu 17 aastased nolgid.. kuidas see saade kuku
top 3es saab olla?
lll19. märts 2014, 12:21
19. märts 2014, 12:20
selles saates tehaksegi nalja nii. eriti õrnuke meil see noor peaminister. nad on ka Ansipi kohta üht-teist varem öelnud.
leia erinevus.19. märts 2014, 12:18
1) Mina arvan et kommenteerijad võikisd enne mõelda ,kui kirjutavad sama solvavaid kommentaare ,kui seda tegid saatejuhid. 2)Kuule sina kommenteerija ,mul on tunne et see osa ajust mis peaks mõtlema jäi sul arenemata. Kumba varianti eelistaksid ?
Kui räägitakse tõtt!19. märts 2014, 12:16
Tõusevad nn.broileripeerud taga jalgadele!
Naine19. märts 2014, 12:15
Uskumatu, et see jutt tuli t2iskasvanud meeste suust. Muud viga ei leitud ja siis v6eti vanus hambusse, nagu mingid k6urikutest koolikiusajad. 1979. aastal syndinud inimene on piisavalt vana, ma ei n2e p6hjust, miks asjad ainult selle taha peaks j22ma. Tundub, et saates osalejates polnud piisavalt meest, et r22kida asjadest otse, m6istuse ja viisakuse piires nagu seda teevad t2iskasvanud inimesed. Aga kui inimene on matslikkust t2is, siis ta vist ei oskagi ennast normaalselt v2ljendada.
miks mitte !19. märts 2014, 12:14
seni on vanad pukkis oma tagumike laiaks istunud ja omi taskuid täitnud ja kuhu me nendega jõudnud oleme. Ainult Tallinn õilmitseb ja elab, Ületanud Tallinna piiri algab teine riik,kus on kadunud pangad, maapoed, postkontorid,koolid ja selle tulemusena ka inimesed. Milleks meile maa,toome toidu poolast ja mujalt,kus maad hinnatakse.
Miks ei võiks olla seekord "roolis" noor inimene. Noored ei ole nii nahaalsed nagu need vanad peerud-mürgipritsijad.
Birgit19. märts 2014, 12:14
Pealkirja lugedes olin surmkindel et Kivisaar , v6ta n2pust :D
kukepea19. märts 2014, 12:13
allpool on artikkel teatrietendusest, kus lapsed räägivad sõnadega - t.rakott ja s.tapea. ja see pidi kultuuri alla käima... nendel meestel on veel arenguruumi..
Kodanik19. märts 2014, 12:12
Ei ole Rõivasel viga midagi, mees parimas aastas, poliitilist kogemust ja haridust piisavalt. Kas see Kallas on siis tõesti oma kom.partei kogemuse ja skandaalide poolest parem kanditaat!?
elo19. märts 2014, 12:08
selle seltskonna jutt on üsna tihti selline nagu oleks tarvitanud
nu19. märts 2014, 12:08
See saade on täisp.ask. Vastik mula, mida aetakse, on ilmselge eetriaja raiskamine.
reede19. märts 2014, 12:08
Eks otsa rõvetsemises tegi lahti meie president kasutades naaberriigi Läti kohta üht f tähega algavat sõna Eeskuju olevat ju nakkav
Ly19. märts 2014, 12:07
No jah, kui 30+ ei tohi seksida ja vanad ei jõua seksida siis ongi hea kui eestlased oma lolluse tõttu lõpuks välja surevad!
Anu19. märts 2014, 12:07
Kui keegi Sind solvab või rahva ees naeruvääristab tuleks see ülbik kohtusse tirida ja karistada täie rangusega, ole lihtinimene või poliitik. Loodan, et selliseid ilamokki enam kunagi mikrofoni ei lasta. Huvitav, millist mõtetut möla ta õlleklaasi ees veel räägib.
tipsi19. märts 2014, 12:03
kas ansip oli siis parem peaminister??,ma ei saa aru,miks te siis ansipit solvasite kui ta oli nii hea peaminister,et polnud vajagi uut peaministrit,,minu arust on Taavi Rõivas normaalsem peaminister kui ansip
joru19. märts 2014, 11:56
.. pole midagi imestada ,sest selline madal tase EESTI meedial vist ongi?!
Mrt19. märts 2014, 11:53
Pahv on ikka valusalt rumal. Kes viitsib, see vaatab järgi Mart Laari vanuse esimese istumise ajal...
qwer19. märts 2014, 11:53
Muidu lahedad vennad, aga Pahv peaks järgmine kord palderjani manustama enne poliitteemasid. ;)
pahv ja emotsionaalne!!!!!!!!??????????? ennasttäis labane spordi kommentaatot lihtsalt19. märts 2014, 11:52
Thiina19. märts 2014, 11:51
Mis teed, teed iseendale! Enne mõtle , siis ütle. Head Eesti vanasõnad.
Rix19. märts 2014, 11:50
Iga asi tuleb omal ajal või natuke hiljem. Vürtsikalt öeldud, aga tõde sees. Kui inimene ise aru ei saa, et vara veel, siis peab talle seda ütlema. Kahju, kui inimesed kaotavad reaalsuse taju, nagu enamus poliitikuid. Demokraatlike valimiste ja lühema valitsemisaja korral oleks pilt teine. Mis teha?
kõõga19. märts 2014, 11:50
Mind jälle solvab taavi rõiva ja reformierakonna käitumine.
sad19. märts 2014, 11:50
Tüüpilised eestlased need saatejuhid. Ainult vinguvad ja mõtlevad mingeid debiilseid ideaale välja.
to KUKU KUULAJA / 11:39, 19. märts 201419. märts 2014, 11:45
mida sa karjud? Sünnist saati? Kui kaua siis?Nagu 12 aastased kommijad,tipsid,lisetted,monettid....Arvan,et väga palju ei pannudki mööda.Kogu need tele ja raadio kommertsjaamad teenivad ju raha,maksjad tantsivad.
KUKU KUULAJA19. märts 2014, 11:39
oLEN KUKUT KUULANUD RAADIO SÜNNIST SAADIK, AGA NII TOBETAT SAADET KUI MEHED EI NUTA EI TEA. ASI POLE KRIITIKAS, ASI ON SELLES, ET NEED MEHED ON AJUVABAD. NAD OLEKSID JUSTKUI IGA SAADE MINGIS SEISUNDIS KUS EI SUUDETA ENAM KONTROLLIDA MIDA RÄÄGITAKSE. KUI PALJU NAD ON SOLVANUD PÄRIS RÄIGELT SPORTLASI, MINGID TOBEDAD KIHLVEOD ALKOHOOLI PEALE . JU NAD ONGI SELLISED INIMESED KELLEL MEELDIB ALATI KÕIKE SOLVATA . KUKU EI OLE ENAM RAADIO MÕTLEVALE INIMESELE.
19. märts 2014, 11:38
andke need kommentaatorid kohtusse kukust
Siim19. märts 2014, 11:38
Taavi Rõivas palun kaeba need nö. inimesed kohtu, palun.See ei ole normaalne.
makaak19. märts 2014, 11:32
see peep ahv pole iialgi normaalset juttu osanud ajada, ükskõik, mis teema on. kuidas üldse selliseid
arengupeetusega isikuid eetrisse lastakse?!!
kohtunik19. märts 2014, 11:31
Määran Peep Pahvile 100 (ükssada) kepihoopi Raekoja platsil Häbiposti eesTallinnas!
Tarmo Pajull kohustun liikuma 1 (üks) nädal aega ilma prillideta!
Jaan Martinsonil kohustan habeme maha ajama!
Vastuväidete korral annan ametliku käigu kohtuteele!
Ats19. märts 2014, 11:29
Haigetel inimestel puudub selline väjend leksikonist nagu"hea maitse piir".Sama kehtib ka kommijate kohta,kes vale nime taha pugedes julgevad esineda,kui aga välja otsida,kellega siin tegu.....
19. märts 2014, 11:26
LÕPETAGE!19. märts 2014, 11:26
IRL ja Keskerakond - LÕPETAGE ära see SITAGA loopimine! Olete ennast häbistanud kogu eesti rahva ees! Teie toetus eesti rahva hulgas LANGEB KOLINAL!
kõik on õige19. märts 2014, 11:25
Kas oli midagi valesti öeldud, ehk küll natukene tugevas toonis aga mõte oli õige.
Sammel19. märts 2014, 11:25
Kaevake kohtusse need räuskajad!!!
Jants19. märts 2014, 11:25
Õhtuleht provotseerib Savisaart ju pidevalt kommima 19. märts 2014, 11:25
Kukut olen kuulanud küll ja küll ja kui seal tehakse savikat maha,ise seejuures itsitades,siis "sülitan" ja keeran raadio teisele jaamale.Peatoimetaja ei näe,antud juhul, kaugemale oma ninaotsast.
oeh19. märts 2014, 11:25
Ega ma ka Rõivasest kui tulevasest peaministrist vaimustuses ei ole, ent "Mehed ei nuta" on AINUS saade Kuku raadios, mida ei ole võimalik kuulata, justnimelt Pahvi ja Martinsoni pärast. Kaks tõeliselt labast matsi, kes üritavad "läbi huumoriprisma" Eesti sporti ja elu lahata. Loodetavasti see saade eemaldatakse kavast.
...19. märts 2014, 11:24
Reformid on meie kõigiga niimodi käitunud ja meist üle sõitnud . Ja kui nende suunas vähe tõde poetada on kohe pahasti.
Elena19. märts 2014, 11:24
Kuku raadios on pooletoobised või? Mis ületati hea matse piir, KUKU raadiol pole mingit maitset ega piire, matsikari on.
jätke rõivas rahule!19. märts 2014, 11:23
seal on kompetentseid mehi küll ja küll, peaasi, et ligi hoiab meie rahal silma peal ja ei lase sotsidel laiali jagada.
juma tõsi jutt19. märts 2014, 11:21
milline neist väidetest pole tõene?
juhuslik19. märts 2014, 11:21
Oma arvamust on võimalik väljendada ka viisakalt ja seda enam, kui seda tehakse avalikult. Selline statement ütleb inimese kohta palju, aga kas just head ?
piip19. märts 2014, 11:20
need mölapidamatusega vanad peerud tuleb vastutusele võtta.igat paska mida sülg suhu toob ei saa eetris välja öelda.kelle jaoks sellist rõvedat saadet toodetakse-ainult üks laussõim ja kirumine.
jaak19. märts 2014, 11:20
Need mehed on lihtsalt matsid
hmm19. märts 2014, 11:18
aga miks nii rumalaid inimesi üldse raadiosse oma ila lälisema lastakse? kohutav kuulata! nagu kolm joobnud ossi!
Pahvel19. märts 2014, 11:16
Lahe, haistan põnevust.
Madis Mejor19. märts 2014, 11:16
Mis seal valesti siis öeldi.