Maadlus

Henn Põlluste Nabi jõutreeneri lahkumisest: sellise suhtumisega pole teda vaja (7)

LISA KOMMENTAAR

rutz20. märts 2014, 07:32
Ktehku ise järeldused.ahtlane..Kus suitsu seal tuld..arvan et maatlusliit on küll oma lepingud täitnud aga kuskil midagi ikkagi mööda pandud ega televisiooni ikka nii naljalt keegi ei lähe..Heikile jõudu ja
Antireklaam, aga kellele? 19. märts 2014, 23:58
Jõutreeningul on kaasaja maadluses tähtsus olemas, aga harjutusvara peab olema maadluslähedane, see on kunst mida tuleb tabada. Lihtsalt punnitada jõutõstjate moodi, on tobe. Põlluste: "... raputas käsi ja oli kasulik", mis sõnad need olid? Kiituse või tänulikkusega oleks võinud ikka lahkuda, mida arvata?
Kena mees.19. märts 2014, 23:08
Mehele ei antud ilmslt medali puhul töötasu. see ongi põhjus, ei muud. Loomulikult kui töö eest tasu ei anta, tulebki ju töö katkestada. Ilma selleta pole võimalik kaasajal tööd teha. Põlluste ka kena mees. Põlluste pole veel mingi maailma naba. Temapärast oleks kõik medalid saamata..
vm maailmameister19. märts 2014, 23:00
Olen korra juba kommenteerinud. Maadleja suurim õnn on, kui tal mõistus käib jõust ees, mis
tagab tehnika-tunnetuse. Jõutreener on ja jääb abitreeneriks, kuid siin tundub iha liidri rolli saamiseks.
võromaamiis19. märts 2014, 22:59
Ei paistnud see alaliidu asjameeste jutt kuigi usutav. Üksmeelne eitamine ja mahasalgamine. Nabi peaks nüüd end kehtestama ja korra majja seadma, muidu on kannataja tema.
Piilmann reklaam19. märts 2014, 21:59
Tundub et mees on mures Eesti maadluse pärast. Samas jätsid teised esinejad va. Nabi mingi "paberimeeste" mulje (ettepanekute jutt paberil, nagu muidu arutada ei saadakas.) Kui Nabi ütleb otse välja: võimalik et medalit poleks ehk olnud. Suur kaotus Eesti spordile. Vastus sellele, et Eestis pööratakse tähelepanu vaid kolmele maadlejale jättis Piilman vastamata. Üldse natukene imelik nupuke pealtnägija poolt. Saade tundus rohkem Piilmanni tellitud tööna, et ETVse pääseda. Oleks oodanud suuremat kriitikat, selliselt oli suhteliselt mõtetu lugu.
matt19. märts 2014, 21:33
Põlluste kaardimajake hakkab kokku varisema.