Sport | Muud alad

Tallinna spordikooli taastamine ehk Tere tulemast nõukaaega! (18)

LISA KOMMENTAAR

Tere olümpiavõtja, tere trennikaaslane "Jürkakapäevilt". 22. märts 2014, 02:32
Mis sa seal spermapangast rääkisid, tunnen huvi, sest peale trenne ei suuda meheau ennast kuidagi koguda, järelkasvu viieni saada, kas ja kuna aitad? Kas esmase spermapurske teed ise, olen tundik. Jaak, tule ära sealt Savisaare opositsioonist, küsi Sanejevilt nõu - "äkki mõõdab ära" OLÜMPIARAHU, olgu Jaak, tervita perekonda!
Aivarile20. märts 2014, 15:49
Sitast leiba on väga raske teha
Aivar Räni20. märts 2014, 15:42
Kindlasti ei ole normaalne,et naljaga -pooleks oldakse sünnist surmani Audentese spordigümaasiumi kergejõustikutreener,verd on kindlasti vaja muuta! Minu käes on 6 aastat tagasi gümnaasiumi lõpetanud sportlase treeningpäevik ja sealt on näha,et 8 aasta jooksul ei ole treeningutes midagi muutunud.Esmaspäeval jaotatakse nädalaplaan kätte ja nii põrutad surmani printerist paberit,tegiaid kellest võib loota,et peale kooli veel ka Eesti koondist esindatakse on kaduv-väike. Et aga keegi kaugemale jõuaks,siis heitjatest ma praegu küll ei näe. Võib-olla ainult kui EKJL taotleb eriluba ,normisid nad küll ei täida! Aga alati on võimalik reaalselt tõestada,et mul pole õigus! Ja raha mis selleks kulub,et tõestada oma eksistentsi on selgelt liiga suur võrreldes tulemustega. Saan ka aru nendest treeneritest kes ei taha oma õpilasi spordigümnaasiumi saata,aga see on eraldi teema.
Aivar Ränile20. märts 2014, 15:18
"Eestis on noori häid treenereid küll,"
Anna mulle kasvõi 10 nime,kes on neist noortest treeneritest midagi saavutanud.Sa ju märgid,et HÄID TREENEREID on küll.Samuti tahaks teada,kes neist on kõrvale lükatud ja kelle poolt..Ära pane ühte patta kehakultuuriteaduskonna lõpetajaid ja treenereid.Ühtede (suurema osa) eesmärk on lihtsalt kõrgharidus,et seda panna oma CV-sse kirja.Treenerina hakkab neist lõpetajatest tööle kaduväike protsent ja ka nemad ei suuda ennast tõesatada.
20. märts 2014, 14:41
Veel alles olevates spordikoolides toimub reaalne töö, mitte pearahade jahtimine. Spordiklubid korjavad kokku lapsi juba lasteadade sõimarühmadest - peamine et on suur arv. Tulemused neid ei huvita ja paljud nendest lastest lõpetavad sportimist selles vanuses, kus peaks ainult alustada.
Treener20. märts 2014, 14:09
Kui lugeda seda artiklit siis tekkib küsimus, mis aasta meil on? Klubilisus on oma pankrotti ammu tõestanud. Käib üks suur virelemine. Vihatakse rikkaid aga nende lapsi püütakse kümne küünega oma klubisse saada. Ei ole oluline kas laps on maletaja tüüpi või sobib jalgpalluriks peamine, et tema pearaha meie klubisse tuleb. See tee ei vii tupikusse vaid seal me juba oleme. Ja kujutage ette keegi püüab sealt välja ronida!
Busa20. märts 2014, 12:20
Mis tähendab "süsteemi, mis on spordirahva poolt kollegiaalselt heaks kiidetud". Kes olid need kollegiaalsed heakskiitjad.? Kui spordikongress on kollegiaalne siis on tegemist eksitusega. Kongressidel räägitu spordikooli võimalustest oli mõne kõrgema soov tõestada oma vajalikkust. Hätta jäädi selgitusega, miks on klubiline süsteem parem. Jah, klubil on omad eelised, kuid kindlasti jäävad need kaalult alla omavalitsuse finantsilisele võimalustele järjepidevuse osas. Ülevalt alla tehtud, võimupositsiooni kasutades, restruktueerimise eelduseks oli spordis osalejate panuseosa suurenemine. See aga ei kaalunud üles riiklike (ühiskondlike) vahendite ära langemist. Selle ilmekaks väljenduseks on jant stipendiumitega, kui ainuvõimaliku vahendiga sissetulekute tasakaalustamiseks elatustaseme tõusu ja inflatsiooniga kaasajooksmisel.
aga mina20. märts 2014, 10:59
ei võta Jaak Uudmäe olümpiavõitu väga tõsiselt, sest paljud maad boikuteerisid Moskva olümpiamänge. Tugevad sportlased jäid seega lihtsalt tulemata.
samm sammult20. märts 2014, 10:51
Tallinnas ongi ju nõukaaeg. Valitsemises.
mis fraktsiooni Uudmäe kuulub?20. märts 2014, 10:32
Ei kutsutud või? KUi oled IRL-i liige, siis mina ka ei kutsuks, sest need on kõik esiletrügijad ja tülinoppijad ja kui sa arvad, et nii saad koha selles koolis, siis sa küll eksid. Kas vana või noor, see on ainult Taavi Rõivase hobi ja sina ei kuulu sinna .
Jaan20. märts 2014, 10:23
Siia võib lisada veel hulgi idiotsusi, aga tõesti, see linna mõte ei kannata kriitikat. On vist ära unustatud, kus maailmas ja millisel sajandil me elame.
lord20. märts 2014, 10:18
kui oled sportlane ja IRL-kas siis on kõik selge,
polegi nagu midagi kommenteerida
Aivar Räni20. märts 2014, 10:13
Väga õige Jaak,Audentese spordigümnaasiumis mis puutub kergejõustiku heitealadesse,on tõesti kummaline seltskonna valik!? Mõned üksikud erandid välja arvates, kui olin ise noor sportlane,siis TSIK-is oli kõva konkurents ja tase kes pääsesid sinna õppima ,nüüd võetakse sinna kes tahab,või vähegi püsti seisab! Olen kindlalt seda meelt,et üle 2 korra 4 aastat lepingut treeneritega pikendada ei tohiks ! Eestis on noori häid treenereid küll,aga need lükatakse kõrvale ,või arvatakse eos,et seal on oma klikk ja pole mõtet ültse üritada !
Sohilaps20. märts 2014, 09:15
Kuidas sa nii LOLL oled. Ise veel nagu nime poolest OM võitja. Nojah, ega Moskva Om il polnudki õiged võitjad. Sohki tehti küllaga.