Maadlus

Maadlusinimesed ei nõustu Heiki Nabi tiimist lahkunud jõusaalitreeneri kriitikaga

Henn Põlluste: "Süüdistused tulid nagu välk selgest taevast!" (3)

LISA KOMMENTAAR

jorma20. märts 2014, 18:24
Kes natukenegi seda maadluselu teavad,teavad ka seda,et Põlluste on tühi koht seal süsteemis,aga nii on ju kõige parem ära elada kui suur papp jookseb mitte millegi eest
G20. märts 2014, 11:11
Aps ja Nabi on ju teada tegijad ja ka tunnistavad Jairuse tugevust. Aga kus või kes on need kes treenerist ära ütlesid??? Mingid nõrgukesed jälle või?
Jama20. märts 2014, 10:01
No täitsa üskumatu jutt Lepikult ja Põllustelt, et süsteem on hästi üles ehitatud! Süsteem seisab paari fanaatilise treeneri peal! Mingit süsteemi polegi olemas. Uusi ideid pole, raha pole aastaid juurde toodud ja mingit mehanismi kuidas raha üldse tahaks või saaks maadluse juurde tulla pole. 100 maadlejat noorter turniiridel pole mingi näitaja! Lausa rumal rahulolu, mis näitab et asi on ikka väga kehva. Miks ajakirjanikud küsivad inimeste käest kes selle eest vastutama peavad ? Kes see ikka ennast kritiseerima hakkab, otsige üles ärksamad maadlusinimesed. Võite saada päris vastuseid. NB! Lepik ei olnud 20 aastat kuidagigi maadlusega seotud, nüüd peasponsor võttis ta truupoisina maadlusliitu, Hirmus arvamusliider maadlusteemadel! Üldiselt on treenerid Eestis juba vanad, noori peale ei tule. Va. Plaser. Pollustel pole noortega mingit kogemust ja teenib endale palka lihtsalt. Entusiasm on ammu kadunud, Nabi tegelikult teeb ise trenni. Täitsa p...sk jutt ikka.