Kergejõustik

Arhitekt, kes viib kaks Eesti odaviskajat eliiti (9)

LISA KOMMENTAAR

Carl27. märts 2014, 09:18
MM I kaheksa mees saab 430 euri! Asi on meil ikka täitsa pe...es, suusaturistid istuvad rahapuu otsas, mille Vana Keemik oma parteikaaslaste abiga on kokku klopsinud, kuid ausalt maailmatasemel tegijat sōna otseses mōttes nöögitakse.
Eduard25. märts 2014, 16:39
alaliit ongi selleks et "kammida" :)
samas peavad mingisugused reeglid olema, küll nad mingil hetkel mõtlevad mingi toetuse välja. Kui mitte varem, siis peale edukat tiitlivõistlust ikka :)
Jõudu !
Ants Rannula22. märts 2014, 09:35
Võtke eeskujuks meie suusatajad. Igasugused laagrid, sõidud-OLÜMPIAL suur NULL. Kõik makstakse
kinni ja keegi ei küsi milleks "sporditurismi" rahastada. Siis "mees metsast" võidab "olümpialasi" PIKA PUUGA.
Timmu21. märts 2014, 19:38
Tore kui meie pisikeses Eestis iga arhitekt või mõne muu eriala esindaja suudab juhendada meie n.n.tippsportlasi siis ei pea ju treeneritest eriti puudus olema. Nii kaalukal kohal töötav noormehel ei peaks ju ka probleeme olema, et sõita vennale appi laagrisse viskeid filmima. Jõudu teile!
vanasti21. märts 2014, 13:45
oli arhitekt ikka arhidekt
väike mees 21. märts 2014, 13:43
videoanalüüsi ja Tech pükstega päris tippu ikka ei jõua.
See et Tsehh Zelezny ei olnud suur ega väliselt tugev ei tähenda midagi.
Mees oli ülikiire, kindlasti ka tugev ja sitke nö. kaane all.
Mida need videoanalüüsid aitavad kui Ristol hoojooks lühike ja aeglane? Ei ole kuulnud et sellega tööd tehakse. Ootame siis uut hooaega.
Soomlased läksid ka teaduslik-tehnilise lähenemisega odaviskele. Arvutasid mis nurga all oda lendu paisata. Oli neil seal videomeistreid ja insenere mitu tükki asja uurimas. Ikka said norralaselt lätlaselt tsehhidelt kaela.
Onu21. märts 2014, 12:28
Poisid ! Onu kiidab Teid ! Olete õigel teel ! Edu Teie tuleviku teele !
Mannu21. märts 2014, 12:05
Ikka väga tore on oma lapsepõlve sõprade edust lugeda. Pange täiega, Risto-Rauno! =)
Tahad palka või stippi - oma kutsetunnistust!21. märts 2014, 09:58
Kui üks noor mees tahab ja suudab õpetada/juhendada, andes edasi oma nägemust või kogemusi, kas kõige tähtsamaks on sealjuures paber? Nõudmiste osas on meil süsteem paigas, kas ka alaliitudes tehakse või aidatakse "süsteemis" sisuliselt edasi liikuda, sportlastel meistriks või etiiti jõuda?
Aasta tagasi lahvatas ülemaailmses meedias uudis, et ROK kõrvaldas maadluse olümpiamängude kavast. Peapõhjus oli vist see, et FILAS puudus arengusüsteem ja aruandlusest ROK-le ka loobuti. Rahvusvaheline maadlusliit (FILA) oli oma elu üpris mugavaks teinud, eriti juhtkond. Eesti koos maailma suurriikidega käivitas mitmete noorte meestega eesotsas kampaania, üks eestvedajatest sai EOKi ettepanekul ka tunnustuse! Kas nüüd on Eesti maadlusliidus samuti tunda uut hoogu ja süsteemsemat tegevust? Ei, keegi on EMLi siseelu lahkamas, kas põhjendatult?
Hingelähedane on igale eestlasele meile traditsioone loonud spordialade käekäik. Kui meie riigikorralduses on mõisted "võrdsematest võrdsemad", siis on see taunitav, aga spordis võiks küll olla rõhuasetus just selline! Eelisarendatavad olümpiaalad ja seda valikuliselt - kergejõustikus on eelistused lausa üldrahvalikult teada. Seniste tulemuste põhjal on meie väikerahva esindajad tugevad, tehnilised ja osavad sh. Kas kõik vehklema, maadlema, ketast heitma ja oda viskama. Süsteemitu süsteem - kas peaksime liberalismiga jätkama, saab ka paremini.