Jalgpallihuumoril pole piire. Kohe pärast veerandfinaalpaaride selgumist asus netiruumis tähelepanu koguma sügiseselt Oktoberfestilt pärinev foto nisuõllega kurku niisutavatest Bayerni mängijatest ja peatreener Pep Guardiolast. Allkirjaks "Bayern tähistab loosimise tulemusi".
Jalgpall
21. märts 2014, 14:29

MEISTRITE LIIGA LOOS: Manchester Unitedi ja Müncheni Bayerni duell käivitas huumorivabriku! (19)

Täna Eesti aja järgi kell 13 algab UEFA peakorteris Meistrite liiga veerandfinaalide loosimine. Õhtuleht teeb tähtsaks sündmuseks täismahulise soojenduse, kus saavad sõna sekka öelda ka lugejad. Kirjuta, milliseid paare soovid/ei soovi kindlasti veerandfinaalis näha?
14:25
Ott Järvela

Sellega lõpetame ülekande Meistrite liiga veerandfinaalide loosimisest. Tuletame veelkord meelde, et paarid on:

FC Barcelona - Madridi Atletico
Madridi Real - Dortmundi Borussia
Pariis Saint-Germain - Londoni Chelsea
Manchester United - Müncheni Bayern

Kõigi kaheksa klubi eesmärgiks on Lissabonis asuv Estadio da Luz, kus peetakse 24. mail tänavuse Meistrite liiga finaalkohtumine. Päike paistab, ilusat reede jätku kõigile!

14:21

Meistrite liiga juurde naastes, siis eelkõige kütab kirgi ikkagi Man Unitedi ja Bayerni vastasseis. Just selle kohta võetakse kõige enam sõna.

Müncheni Bayerni poolkaitsja Thomas Mülle: "Enne loosi ei näinud ma ühtegi meeskonda, kelle kohta oleksin öelnud: jah, tahan just nendega vastamisi minna."

Müncheni Bayerni spordidirektor Matthias Sammer: "Headel päevadel on Manchester United väga ohtlik vastane. Peame mängima nii, et neil ei oleks meie vastu kahte head päeva."

Inglismaa ajalehe Daily Telegraph jalgpalliajakirjanik Payul Hayward: "Manchester Unitedi jaoks kõige halvem loos, sest nad peavad kohtuma Euroopa tugevaima keskväljaga ajal, kui nende enda oma on nõrk. Chelsea peab end aga PSG vastu favoriidiks."

14:15

Euroopa liiga veerandfinaalid:

AZ Alkmaar (Holland) - Lissaboni Benfica (Portugal)
Lyoni Olympique (Prantsusmaa) - Torino Juventus (Itaalia) HITIHOIATUS!
FC Basel (Šveits) - Valencia (Hispaania)
FC Porto (Portugal) - Sevilla (Hispaania)

14:09

Selgunud on Meistrite liiga veerandfinaalide mänguajad. Paarides Barcelona - Atletico ja Man United - Bayern peetakse matšid 1. ja 9. aprillil ning paarides Real - Borussia ja PSG - Chlsea 2. ja 8. aprillil.

UEFA soovis teletulude maksimeeriseks, et Inglismaa ja Saksamaa klubid mängiksid erinevatel päevadel ning samuti, et kõik kolm Hispaania klubi ei mängiks samal päeval. Seega muid variante polnudki. Kuidas pandi paika see, kes mängivad teisipäeval-kolmapäeval ja kes kolmapäeval-teisipäeval, ma ei tea.

13:56

Müncheni Bayerni kapten Philipp Lahm: "Me ei tohi lasta end mõjutada Manchester Unitedi praegusest tabelikohast Inglismaa kõrgliigas. Sõidame Manchesteri plaaniga mängida ründavat jalgpalli ja lüüa väravaid. Ma arvan, et see on esimest kohtumist võõrsil pidades väga oluline, sest kõige tähtsam on võõral väljakul väravaid lüüa."

13:43
Ott Järvela

Meistrite liiga veerandfinaalpaarid on küll selgunud, aga Õhtulehe live-ülekanne ei lõppe, sest kell 14 algab Euroopa liiga veerandfinaalpaaride loosimine ning üritame Meistrite liiga kohta ka mõned arvamuskillud lugejateni tuua.

13:35

Jalgpallihuumoril pole piire. Kohe pärast veerandfinaalpaaride selgumist asus netiruumis tähelepanu koguma sügiseselt Oktoberfestilt pärinev foto nisuõllega kurki niisutavatest Bayerni mängijatest ja peatreener Pep Guardiolast. Allkirjaks "Bayern tähistab loosimise tulemusi".

13:33
MarkusKao

Meistrite Liiga veerandfinaalide loosimise tulemus on pehmelt öeldes väga hirmus

13:31
Ott Järvela

Meistrite liiga veerandfinaalis kohtuvad FC Barcelona ja Madridi Atletico on tänavu vastamisi olnud kolm korda (kahel puhul Hispaania superkarikafinaalis, korra Hispaania kõrgliigas) ning kõik kolm mängu on lõppenud viigiga. Liigatabelis lahutab neid kahte klubi ainult üks punkt. Peaks olema üpris tasavägine paar ;)

13:29
Bayerni fänn

Oleme korduvalt näinud, kuidas favoriidiseisuses meeskonnad vääratavad - loodetavasti seda Bayerniga ei juhtu, aga Inglismaalt viigiga tagasi tulla oleks OK. Manu sai Olympiakose mängust hea emotsiooni ja no tegelikult ei ole ju halb meeskond - lihtsalt pole hetkel päris tipus. Edu München!

13:25
neemekorv

Üks sümpaatne tiim vähemalt poolikus (Barca või Atletico). Ja tuleb pöialt hoida PSGle! #championsleague

13:22
ottjarvela

Pärast Meistrite liiga finaali 1999 on Manchester United ja Müncheni Bayern MLis kohtunud 6x. Manu 1, Bayern 3 võitu, viike 2.

13:20
martkase

Real Madrid vs Borussia Dortmund. Kui Dortmund tuleb vähemalt -2-ga koju, siis Lewandowski, Lewandowski ja veel paar Lewandowski Ramosele.

13:19
Paul

Bayernil ja Realil vedas. Said viletsaimad vastased. Teised paarid on vägagi lahti, sest Atletico on tõesti heas hoos ja Mourinho kogemused võivad PSG-d valusalt üllatada.
Dortmund kahjuks hetkel alavormis. ManU ka päris mannetu.

13:19
Janek

Isiklikult 25a fännanud kahe riigi jalgpalli,et siis Saksamaa ja Inglismaa....Poolehoid jaguneb nii,et Bayern ja Chelsea....1 nendest võiks võita.Manu vihkamine tekkis sellest ajast,kui nad Bayernile liiga tegid 2 min 2 väravat...irw ja tulid meistriks.Ott,sulle edu!

13:18
Ott Järvela

Sama riigi klubide duelle sündis kolmest võimalikust üks, vastamisi sattusid FC Barcelona ja Madridi Atletico. Kindlasti on loosiga rahul Madridi Real, sest kuigi mullu poolfinaalis Dortmundi Borussiale kaotati on Jürgen Kloppi armee praegu märgatavalt nõrgem kui aasta eest.

Pariis Saint-Germain - Londoni Chelsea on väga huvitav paar, kus annan kerge eelise Inglismaa klubile, kes saab pidada teise mängu koduväljakul. Sarnaselt Realile on loosiga üldjoontes rahul ka Müncheni Bayern, sest lonkavalt mängiv Manchester United oli Borussia kõrval vast soovituim vastane. Lisaks saab Bayern teise mängu kodus pidada.

13:18
JoonasKoger

Tugevad paarid meistrite liigas veerandfinaalis. Tore :) Go Real :)

13:17
osokas

Kummaline, et oleme jõudnud aega, kus Manchester Unitedi vastaseks saanu hingab kergendatult. Sedapuhku siis Bayern.

13:15

Meistrite liiga veerandfinaalpaarid (esimene mäng esimesena märgitud klubi koduväljakul):

FC Barcelona - Madridi Atletico
Madridi Real - Dortmundi Borussia
Pariis Saint-Germain - Londoni Chelsea
Manchester United - Müncheni Bayern

13:15

Neljas veerandfinaal on Manchester United - Müncheni Bayern ehk 1999. aasta Meistrite liiga finaali kordusetendus!

Loe rohkem