Talisport

Klambritega hätta sattunud Nurmsalu: Tulin paaritonnise trammi alt välja (7)

LISA KOMMENTAAR

aespa22. märts 2014, 16:25
Kord maa kümund, kord kärss kärnas.
"SP"22. märts 2014, 11:11
Võistlustel on mingi 50+ matsi kõik on ettevalmistunud võistlusteks,vaadanud , nagu peab, varustuse üle ja võistlevad probleemideta. Meie omad koos treeneritega alustavad võistlusi, kellel padrunid puudu, järgmiseks unustab püssi selga panemata, kellel kruvid lahti, järgmiseks unustab saapapaelad maha, kellel kombed lagunevad, järgmiseks avastab ta tornis, et klambreid pole suuskadel peal, ja vabandab, Tootsi moodi "rotid viisid ära"
Osa eesti sportlasi kohe ongi sellised, et ikka nendega midagi juhtub. Tegelikult on nad ise oma hoolimatuse, keskendumisega, või üks-kõik missugusel teisel põhusel süüdi. Nad käituvad nagu ühes loos. Mees läheb lõbumaija , unustab noksi püksi, vihtus niisama tühjalt, orgasmi ei saanud ja läheb järgmisel päeval tarbijakaitseametisse, kaebama teenuse peale, aga seekord unustas, peale WC kämist noku pükssi toppimast.... Igatpidi selle noksiga häda, aga omameelest igat tipptopp mees?
Kas pole veidi meie mõnede sportlaste moodi?
njaa22. märts 2014, 09:32
Algajate asi. Mina olen pidevalt trammi all. Varem olin rongi all, need kaalusid juba sadu ja tuhandeid tonne. Aga alati tulin välja. Töötasin rongimehhaanikuna.
Nükkanenn22. märts 2014, 07:28
Küll ei lähe klambrid kinni, küll vettib kombinesoon läbi või läheb lukk puruks... Justkui muidu oleks olümpiavõitja valmis... Üks suur s...ahäda oled ja muud ei midagi!
V maamiis22. märts 2014, 01:59
Kui autorehv saab sõidu ajal viga,kas saadad ka sinna....või?? Pigem näitab selline seis momendi seisu organisatsioonis ja rahastuses ja taustajõududes või nende olematust.Kui noormees on väge ja võimu ja tahtmist täis,miks peaksime kohe teda hakkama alandama??!!
vana toriseja21. märts 2014, 22:59
Taliolümpial ei osanud üks paljulubav sportlane püssi laadida.
Nüüd ei oska üks mees suusaklambreid kinnitada. Kuhu edasi?