Arsene Wengeril (keskel) tähistamiseks põhjust ei oleFoto: GLYN KIRK
Jalgpall
22. märts 2014, 18:10

Võimsa tähiseni jõudnud Wenger: see oli mu karjääri halvimaid päevi...

Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger jõudis täna võimsa tähiseni, kui juhendas Kahurimehi oma 1000. kohtumises. Paraku kujunes suurest päevast õudusunenägu: Arsenal kaotas Chelseale 0:6, seejuures juhtis Chelsea juba seitsmendaks minutiks 2:0.

"See kaotus on minu süü, võtan endale selle eest täie vastutuse. Ma arvan, et siin polegi pikalt vaja rääkida vigadest, mida me tegime. Eks nüüd paistab, kuidas meil teisipäeval Swansea vastu läheb, kuid meie jaoks on parim, kui me oma tänaseid vigu eriti palju ei selgita," rääkis nukker Wenger pärast mängu.

"Jah, loomulikult oli see mu karjääri halvimaid päevi. 20 minutiga oli asi selge, kuid pärast seda oli veel pikk mäng ees. Sa ei valmistu kogu nädala, et kogeda seda, mis täna juhtus."

Kui Wengeri jaoks lõppes mäng sisuliselt 20. minutiks, siis tema Chelsea kolleeg Jose Mourinho oli halastamatum - tema jaoks oli kõik selge juba seitsmendaks minutiks.

"Seitsmendal minutil oli seisul 2:0 mäng tehtud. Me olime lihtsalt liiga tugevad. Jah, siis tulid küll penalti ja punane kaart, kuid mäng oli otsustatud esimese kümne minutiga."

"Kui Arsenali jaoks oli tänane mäng hooaja kõige olulisem, siis meie jaoks oli see lihtsalt oluline," pidas Mourinho vajalikuks veelgi Arsene Wengeri veritsevatele haavadele soola raputada.