Nõmme Kalju peatreener Igor Prins.Foto: TAIRO LUTTER
Jalgpall
22. märts 2014, 18:54

Pettunud Kalju peatreener ei ilmunud pressikonverentsile (6)

Jalgpalli meistriliiga mängus Tallinna Floraga tänu vastase 92. minuti väravale võidust ilma jäänud Nõmme Kalju peatreener Igor Prins oli tulemusest nii pettunud, et ei ilmunud mängujärgsele pressikonverentsile. Kapten Alo Bärengrub tõdes, et pettumus on suur.

"Olen närvis ja pettunud, andsime ju võidu käest ära. Valus löök. Teise poolaja keskel vajusime alla ning ei suutnud enam oma mängu kontrollida," tõdes Bärengrub.

Viigivärava löönud Flora ründaja Albert Prosa arvas pärast mängu, et Kalju meeskond väsis. Bärengrub ei vaielnud vastu. "Kõik mehed ei saagi ju 90 minutit kesta. Väljakule on vaja värskust tuua. Flora tegi vahetusi ning pani kogu aeg vinti juurde. Meil on ju pingil mängijaid, keda saab mängu panna. Kõiki võimalusi tuleb kasutada," rääkis Bärengrub.

Ilmselt oli tegemist läbi lillede torkega peatreener Prinsi suunas, kes tegi kohtumise jooksul vaid ühe vahetuse – 87. minutil asendas brasiillast Pratest Karl Mööl.

Nädala pärast võõrustab täna Hiiule 1300 pealtvaatajat toonud Kalju tiitlikaitsjat Tallinna Levadiat. Bärengrub kinnitas, et seoses tänase pettumusega pole karta, et Kalju meeskonnal nädala pärast motivatsiooni napiks. "Tuleb vihaselt edasi panna. Tänane mäng oli suur pettumus, sest tulemust on vaja näidata. Hooaja lõpus loetakse punkte, mitte ei meenutata mängupilti. Tuleb täie rauaga edasi panna."