Talisport

Kärp himustas Veerpalu kulda ja õrritas teda uuesti võistlema (14)

LISA KOMMENTAAR

IMELIK24. märts 2014, 20:50
KEDA TA SIIS TREENIMA PEAKS HAKKAMA...kelgukoerad saavad ise ka hakkama,PALUN ÄRA HAKKA TREENIMA EESTI KOONDUST.
to 13:3924. märts 2014, 15:28
tundub, et meie praegused suusakuulsused on ärritunud olekus. Ega ei pea suusatama, kui tulemusi ei ole. Tegelge millegi muuga. Kasvõi malega. Kui ikka sportlane ei suuda ja tulemusi ei tule, siis ei pea selle alaga tegelema ja naaksuma, et tehke ise, sõitke ise. Keegi vägisi ei sunni. Sellepärast paljud ei trügigi tippsporti, et pole piisavalt andekad ja järjekindlad, lolli mängida ka ei taha. Lihtsalt suusatada oma lõbuks on aga tore.
Margustele ja Joonastele24. märts 2014, 13:39
Mulle meeldib, et teie, armsad Margused ja Joonased, ise nii kõvad vennad olete, et iga kell Kärbile ja Veerpalule ja kõigile teistele meie "suusaturistidele" ära panete. Seda viimast suudate te muidugi vaid siin kommentaariumis ja ka siin ilmselt vaid mingite pseudonimede all, sest on ju 100% kindel, et kui mõni meie "suusaturist" teile näiteks tänaval vastu jalutaks, ei julgeks te talle mingil juhul näkku öelda, mida asjast arvate.
Aga turismist rääkides võiksid Margused ja Joonased end näiteks juba tuleval talvel meie "suusaturistidega" kasvõi Tartu Maratoni stardis joonele panna, et selgitada välja, kes on ikka suurem turist - kas Kärp või näiteks Joonas, kes suure tõenäosusega finišeerib (kui ta finišini ikka üldse välja veab) meie ühest "esituristist" noh nii näiteks umbes 2-3 h hiljem. Ja viimane oleks hea tulemus!!!
Raul24. märts 2014, 10:17
Võtame näiteks sellise kommentaari...Tööd tuleb teha, ja mitte vähe. Senised tulemused küll mingit taset ei näita. Lasteaed, aga mitte Eesti koondis.
Kas sa sellise kommentaari kirjutaja oled ise sporti teinud?Tulemusi on erinevaid,aga öelda, Kärbi 16koha puhul,et trenni tuleb teha ja lasteaed!?See Holmenkolleni maraton kestis ajaliselt 2h30minti ja Kärp oli 30km peal 10nes!Sa vaata ikka protokolli ka!Kui me tänased sportlased ehitama saadame, on uusi atleete väga raske kasvatada!Ja tootvale tööle minna,kus reaalne palk teenida on väga lihtne!Katsu ,aga Mkl 30ne hulka tulla ja kui tuled,siis öeldakse so what!?ainult esimene loeb!Las tuleb,see põlvkond,kes vanad eest ära sõidab!Veerpalu võiks sinna koondise liidriks arvata ja las need nooremad siis proovivad ennem teda troonilt kõigutada!
Cac24. märts 2014, 09:46
Siin on ikka nii mõnigi kommentaar, mis mõistuse olemasolu püuudutab täiega õigustatud - seda küll paraku kommneteerijate kapsaeda. Mis tulemusi te nõuate meestelt, kes alles 2-3-4 aastat maailmatasemel treenivad - seda on mõtet teha alles 2-3-4 aasta pärast. vastupidavusalal on vaja treenida maailmatasemel 7-8 aastat enne kui mingid tulemused ilmnema hakkavad. Üldjuhul, kes sinnammani vastu peab, see maailmatasmele ka jõuab. Nõrgamõsituslike pidev soigumine sellele just kaasa ei aita. Ainukesena on vast distantsimeestest Rehemaa sellises vanuses, et midagi peaks nagu juba olema ja eks tal ongi aeg-ajalt, aga stabiilsust ja seda tõusu viimasewle astmele pole olnud. Samas pole ta lootuseltult vana, et see veel juhtuda ei võiks - tal on ega tervelt veel 2 OM tsükli jagu - niio, et ka ei midagi hullu. Mis te vingute nagu ilma emise nisata jäänud seapojad. Keegi pole teilt teie nisa ninaeest äravõtnud.
Kõrvad...24. märts 2014, 09:34
...hakkavad s...ta vett jooksma kui kuuled jääle, et paremini harjutama või kui suur isu on. Kui antaks välja auhind kõige mõttetumate sportlastele siis tervikuna saaks selle suusakoondis. Fakt on see, et see seltskond harjutagu palju tahab või soovigu oma hinges palju tahab, siis nende tase ei küündi kunagi eliidi tasemele. Kõikidel pole lihtsalt seda ainest, et jõuda tippu. Pelgalt tahtmisest ja treenimisest üksi on vähe.
to Ants Rannula24. märts 2014, 09:26
aga kus sina jagamise ajal olid?
to Ants Rannula24. märts 2014, 09:26
aga kus sina jagamise ajal olid?
G24. märts 2014, 08:44
Hakkasidki tibid juba jälle ärplema. Vaid väga rumal sportlane ei saa aru, et Andrus tegi nalja ja peale kullasõitu saab tavaliselt tegevsportlane ikka vanurist ju jagu. Väga hale kuju ikka Kärp kuigi vastupidavust tal on.
Ants Rannula 24. märts 2014, 08:16
"Eesti Olümpialased" olid trennis kui Jumal mõistust jagas!
Tore küll24. märts 2014, 07:57
treener teeb õpilastele pikalt ära
Joonas24. märts 2014, 07:51
olen Margusega nõus. Kärp ei saa Veerpalule ligilähedalegi. Kärp peaks pigem häbenema!
:)24. märts 2014, 07:51
Tööd tuleb teha, ja mitte vähe. Senised tulemused küll mingit taset ei näita. Lasteaed, aga mitte Eesti koondis.
Margus24. märts 2014, 07:22
Ära tee nalja ! Teie tase on olematu kui saadakse 2x vanema harrastaja käest niimoodi tappa.
Müts maha Veerpalu ees, et tõi teie suusaturistide tase tegelikult esile !