Anett Kontaveit pääses Miami turniiril põhitabelisseFoto: Luis M. Alvarez
Spordiblogi
24. märts 2014, 12:05

Nädala pluss | Eesti tenniseneiud end Miamis ei häbistanud (1)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 24.märtsi valik:

LÄINUD NÄDALA PLUSS

Kui ameeriklased pagendavad Floridasse oma pensionärid, siis Eesti saatis sinna noored (tennise)neiud. Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit koos ülitugeva Miami tenniseturniiri põhitabelis on kõva tulemus, eriti kui võtta arvesse meie rahvaarv. Saavutuse tegi veelgi meeldivamaks tõik, et kumbki piiga ei teinud oma esitusega endale häbi.

LÄINUD NÄDALA MIINUS

Kuigi Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond suutis eelmisel nädalal edeneda ka Balti liiga poolfinaali, jääb kõigile siiski meelde nende teisipäevane eurosarjakaotus Szolnokile. Allajäämise põhjustasid kümned väikesed tegurid, nagu näiteks Janar Taltsi vaevanud haigus, ent kokkuvõttes peab siiski tõdema, et Ungari klubi oli igati võidetav.

TULEVA NÄDALA ENNUSTUS

20% on tõenäosus, et Ardo Kreek kroonitakse alanud nädalal CEV karikasarja meistriks. Mehe koduklubi Paris Volley kohtub kahes mängus Nižni Novgorodi Gubernijaga ning favoriidikaal on kõvasti venelaste poole kaldu.