Pep Guardiola ja Samuel Eto'oFoto: Manu Fernandez
Jalgpall
25. märts 2014, 19:20

Chelsea ründetäht: Guardiola on argpüks! (2)

Londoni Chelsea kamerunlasest ründestaar Samuel Eto'o võttis Prantsuse telekanalile BeIN Sports antud intervjuus kriitiliselt sõna oma kunagise peatreeneri Pep Guardiola aadressil, öeldes otsesõnu, et Guardiola oli argpüks, kes ei austanud teda piisavalt.

Kuigi Eto'o oli Guardiola "õpilaseks" vaid hooajal 2008-2009 ning see hooaeg kujunes Eto'ole suurepäraseks nii meeskondlikult (võideti kolm karikat, nende seas ka Meistrite liiga) kui ka individuaalselt (kamerunlane lõi 36 väravat), on tal Guardiola suunas öelda vaid karme sõnu.

"Ta on argpüks. Guardiolal polnud kunagi julgust, et minuga otse rääkida. Ta tegi seda üksnes teiste mängijate vahendusel," kirus Eto'o.

"Ta ei austa jalgpalli kirjutamata reegleid. Ükskord tahtis ta mulle näidata, kuidas ründaja peaks liikuma. Ütlesin talle: "Sa pole normaalne!" Samuti tuletasin talle meelde, et jah, sa olid mängijana hea, aga mitte suurepärane."

"Treenerina polnud ta end mingil moel tõestanud, ta ei teadnud isegi mitte seda, kuidas riietusruumis asjad käivad."

"Hooaja lõpus tuli minu juurde Xavi [Barcelona poolkaitsja - toim] ja ütles, et klubi tahab minuga lepingut pikendada, kuid selleks pean ma esmalt minema Guardiola jutule. Minu vastus kõlas: "Ei iialgi! Kui sina ei austa mind, ei austa ka mina sind!""

"Kui mängisin Interis ja kohtusime Barcelonaga, siis surus ta minuga küll kätt, kuid see oli vaid televisiooni jaoks. Kui mängu eel nägime, siis ta mind ei tervitanud."