Spordivaria

Uueks juhiks saab kas Anu Kaljurand või Keio Kuhi?

Pinged ERRis: Margus Allikmaa lõpetab töösuhte Marko Kaljuveeriga (29)

LISA KOMMENTAAR

Minu sõbra sõber26. märts 2014, 19:32
Teadis rääkida et Allikmaa on ERR-is ebaseaduslikult endale raha taskusse toppinud. Summad pole küll müstilised aga midagi ikkagi. Kõige üllatavam on see et politsei pole siiamaani sekkunud. Vaadates Allikmaa nägu siis on näha et tegemist võib olla vabalt allilma tegelasega. Seega on täiesti loomulik et politsei ei uuri selliseid asju.
to vaatame...26. märts 2014, 19:24
Vaata asi ongi selles et Kaljuveer tahtis jalgpalli MM tuua eesti televaatajani. Paraku polnud Allikmaa sellega nõus. Ja kui kõik ümberringi olid Kaljuveeriga päri siis riivas see Allikmaa tundeid. Usun et see suvi toob viimast korda ETV ja ETV2 jalgpalli tiitlivõistluse meieni. Kogu see jama viis Kaljuveeri vallandamiseni. Allikmaale ei mahtunud pähe et tema otsuseid (loe:mitte osta jalgpalli) ei aksepteerita.
peaks ka26. märts 2014, 15:22
Allikmaa vallandama, on juba liiga kauaks sinna jäänud!
küll on kisa ühe koomas spordimonopoliga26. märts 2014, 15:14
Ehk tulevikus ei pea enam Eurospordi või Soome reportereid kuulama.
lugeja26. märts 2014, 14:59
Tundub, et sporditoimetus omavolitseb ERR-is. Keegi kuskil kaitseb nende absurdsusi, muidu poleks nii palju jama eetrisse lastud ja raha mõttetult kulutatud. Toimetus vajab uut verd ja intelligentsemaid tegijaid. Praegune koosseis on jäänud Toomas Uba tasemele.
vaatame...26. märts 2014, 14:31
Asendamatuid pole. Ehk tuleb keegi vähem jalgpalli armastav juht. MM ja EM on iseasjad, neid vaatavad pea kõik. Aga kui pool spordiuudistest on ainult kodumaisest jalgpallist, on see liiast.
ahah26. märts 2014, 12:38
Nagu ikka, mingid huinjaa intriigid. Vana asi ja bla blaa blaa. Oled mees, siis räägi, mis värk on. Ma ei hakka siin Kaljuveeri tööd arvustama, aga ma võin kihla vedada, et sellest ETV spordisaadete tase ei tõuse. Inimesest oli vaja lihtsalt lahti saada. Allikmaa võib ju sousti välja ajada, et tahaks rohkem seda ja toda. Aga tuleb asemele, kes tuleb, tegelikult Ringhäälingu poliitikat ja rahasid arvestades, spordiprogrammis muhvigi ei muutu. Et algul muljet jätta, võibolla rõhk mõnelt spordialalt liigub mujale, aga üldpilti vaevalt see muudab. Ja Kaljuveer vaevalt ka töötuks jääb. Orgunnib kuskil mujal kanalis edasi ja ongi kõik.
26. märts 2014, 11:38
"Kas hakkas kade, et Kaljuveer on super spordikommentaator"
Spordikommentaatoriks olla tal ju ei ole keelatud, jutt on uudiste lugemisest
Rein26. märts 2014, 11:27
Ilmselgelt pole ju põhjus tööalane ja sellega toimetulek. Võib olla sümpaatne või mitte, aga oma tööd ju Kaljuveer oskas hästi. Palju selliseid spordikommentaatoreid ikka on? Võib halada, et Uba oli hea jne aga tuleb ikka tänapäeva maailmas elada.
Kui põhjus, et pole piisavalt vaheldusrikas, siis vaevalt selle taha asi jääks. Täiskasvanute maailmas käib asi nii, et "boss" ütleb, et vaja oleks kajastada ka malet ja kabet. "Tööline" teebki nii. Lihtne.
Praegu on aga asi mingi tobedas ärapanemises ja võimumängus. Kindlasti pole selline käitumine Allikmaa poolt profesionaalne, mille puudumises Kaljuveeri süüdistab.
anni26. märts 2014, 11:09
minu teada on Kaljuveer õppinud 7keskkoolis
seega imestada tema inglise keele üle pole põhjust.no ja vene keel oli ju meil koolis kohustuslik keel,mida tuli õppida.mulle meeldivad ise mõtlevad inimesed.
kahju,et ise mõtlevad inimesed jäävad jalgu ja neid on vaja ärakoristada.
aga loodan,et tark ja tegus inimene leib töld seal,kus tema oskusi hinnatakse.jõudu
Alles hiljem saab öelda,et halb oli hea....
küssa26. märts 2014, 10:40
Ja millisel spordialal on Allikmaa ise võimeline kaasa rääkima, et tema vallandab oma ala korüfee? Liivakastist välja!
küssa26. märts 2014, 10:39
Kas hakkas kade, et Kaljuveer on super spordikommentaator? Igal juhul on inetu,kui andekaid ja oma tööd südamega tegevaid inimesi lintshitakse. Inetu tegu.
madrus26. märts 2014, 06:28
allikmaa vöiks endale uue töökoha otsida .... kui mitmed mehed ei meeldi ....
Kalju26. märts 2014, 03:16
Kaljuveer on oma ala proff ja kajastas just rahvusvahelisi võistlusi kus on vajalik ka palju kogemusi ja teadmisi ,teised on ka olemas ja need võiksid vastavalt oma tasemele teha reportaaze kohalikest ,Allikmaa on isevige teinud ,just Allikmaast sõltub mis reportaaz eetrisse läheb ,tegelik põhjus on aga hoopis selles ,et Kaljuveer selgitas lahti ka rahade liikumise spordis ja nende puudusi ,ilmselt astus ta Allikmaa erakonna varvastele kelle pihta oli nii mitmeidki kommentaare,selles on tegelikud põhjused ,aga need uued pole pooltki seda mismoodi Kaljuveer suutis esitada kommentaare omades juba lapsest saati spordifavoriitide tegemisi ,ilmselt tuleb sellest suur skandaal kuna EER ka muudes uudistes on palju venemeelsusele kalduvaid propoganda ilminguid viimasel ajal ,teist nii kompetentset ja arukat kommentaatorit nad teist ei leia .
Ts26. märts 2014, 02:53
Seal ikka mingi teine põhjus peab olema. Üks magas teise naisega äkki?
penn26. märts 2014, 00:48
Allikmaa teeb ERR-is Sirbi Kenderit
Juhan26. märts 2014, 00:30
Aga Margus Allikmaa, kas tema on puutumatu? ...ehk oleks hr.Allikmaal aeg lahkuda??
usun26. märts 2014, 00:03
Kuhi küll ei sobiks. Kaljurannand sobiks usun.
Tõde on see.25. märts 2014, 22:44
Olenemata ametitest. Juht, kes ei oska juhtida ja alluvatele pakkuda paremate tulemuste saavutamiseks ei võimalusi, ega resursse, hakkab hoogsalt alluvaid vallandama ja mustama.
Juba see otsus, et Kaljuveer vahetada välja ajakirjanduslikult täiesti võõraste inimestega, ehk kana pannakse lüpsma konna ja loodetakse uhkeid tulemusi. Edu siis. Ega marko nüüd küll leivata jää.
..l25. märts 2014, 22:36
Ülemus otsustas oma muskleid näidata.
vaataja25. märts 2014, 22:35
ETV ebaprofessionaliseerimine jätkub kiirenevas tempos. Sellel kanalil ei ole varsti rahvusringhäälingu nimetusega mingit pistmist. ETV muutub meelelahutuskanaliks madala IQ-ga, mille toimetusi juhivad diletandid. See paistab olevatki Allikmaa parteist etteantud siht ja sellele viitavad ka personali vangerdused.
Uuno25. märts 2014, 22:31
Fakt on see, et Kaljuveer tegi head tööd nagu Edelaraudtee, aga ikka täielik tänamatus valitseb.
:)25. märts 2014, 22:09
Kaljuveer pole just lemmik olnud, aga Šotsi mängudel võttis tõeliselt profilt intervjuusid, nii inglise kui ka vene keeles. Olin täiesti positiivselt üllatunud. Olen suure spordisõbrana nõus, et alade valikut tuleks laiendada ja ennekõike pöörata tähelepanu kodustele võistlustele. Kui ei viitsita isegi Kohilasse või Tartusse kohale minna ja võistlusest, olgu, ülekannet on vist tõesti palju palutud, kuid korralikku saatelõiku siiski, teha, tekivad küsimused. Mis peaks meie noori motiveerima, kui meediakajastust üldse Eesti meistrivõistlused ei saa.
Viimase osas oli samuti kohati isegi šokküllatus, et Tallinna TV-s tehti kohalikust spordivõistlusest vägagi põhjalik saatelõik. ETV-l on palju, mida arendada.
Kas Kaljuveeri vallandamine selle tagab, ei tea, loodame... Praegu jääb pigem mulje meeste egode võitlusest.
@jaanus25. märts 2014, 22:07
upvote'isin, sest naersin valjult
Televaataja25. märts 2014, 21:58
Kaljuveer on proff, Allikmaa on ERR-i õnnetus...
Rumalus!25. märts 2014, 21:56
Kas keegi sooviks näiteks näha lauatennist või malet?Inimesi huvitavad siiski enamasti sportmängud,suusatamine jne.Kaljuveeri kohta ei oskaks nagu midagi halba öelda,ju siis oli põhjus milleski muus.
hea otsus25. märts 2014, 21:42
Eesti TV spordisaated ja teemade valikud on väga pikalt olnud alla igasugust arvestust.