Manchester Unitedi peatreener David Moyes.Foto: Jon Super
Jalgpall
26. märts 2014, 10:50

Man Unitedi peatreener: mina vastutan, mina olen süüdi (2)

Manchester United peatreener David Moyes ei otsinud pärast teisipäevast 0:3 kaotust Manchester City'le vabandusi, vaid möönis, et tema vastutab ja tema on süüdi.

"Mina nimetan koosseisu. Võtan vastutuse, nagu alati. Olen pettunud. Eeldasin, et hooaeg kujuneb keeruliseks, aga lootsin, et oleme võitlusvõimelisemad," sõnas Moyes.

Tegemist on tänavuses Inglismaa kõrgliigas Man Unitedi kuuenda kaotusega. Võrdluseks olgu öeldud, et eelmise kolme hooaja peale kokku kaotas Man United kõrgliigas vaid viis kodumängu.

Käimasoleval hooajal peetud üheksas kohtumises liigatabeli esiviisiku (Chelsea, Man City, Liverpool, Arsenal, Everton) vastu on Man United võitu maitsnud vaid korra, kui novembris saadi kodus 1:0 jagu Arsenalist.

Meenutuseks: mullu meistriks tulles edestas Man United hõbemedali võitnud Man City't 11 punktiga. Pärast eilset võitu edestab Man City derbirivaali 15 punktiga, lisaks on Man City'l kaks mängu varuks ehk potentsiaalne edu on suisa 21 punkti.

"Teisedki klubid on pidanud meeskonda uuendama, aga loodame, et see protsess ei võta meil nii kaua aega kui mõnel meie rivaalil. Meil on meeskonnas väga häid mängijaid, kes on heal päeval suutelised kõigile lahingu andma," sõnas Moyes.