Marvin LewisFoto: AFP/Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
26. märts 2014, 15:09

Bengalsi peatreener: mitte keegi ei tee Hundist rohkem tööd (3)

Cincinnati Bengalsi peatreener Marvin Lewis istus eile ajakirjanike ees maha ning pidas vastu nende uudishimu turmtulele. Ühena paljudest teemadest tõusis üles ka Margus Hundi küsimus ning Lewisel jagus meie mehe kohta ainult kiidusõnu.

Peale suurte vangerduste Cincinnati treeneripingil, on viimase paari kuu jooksul kõige olulisem muutus Bengalsi juures äärekaitsja Michael Johnsoni lahkumine. Mehest tekkinud augu lappimine on paljude fännide meelel ja peatreener Lewis rahustab toetajaid, et plaan Johnsoni asendamiseks oli töös juba ammu. Suur osa selles on ka Margus Hundil.

"Me tõime Marguse aasta tagasi klubisse ühe osana sellest üleminekust. Ja meil on teised tüübid, kes peavad sammu ette astuma. Wallace Gilberry'l oli eelmine väga hea aasta ja Robert Geathers on vigastuspausilt tagasi. Kõik saab korda!" selgitas Lewis ajakirjanikele, kuidas täpselt Johnsoni lünk täidetakse.

See, et Hunt eelmisel aastal veel midagi uskumatut korda ei saatnud, ei ole Lewise arvates mingi probleem: "Eelmine aasta mängis George Iloka peaaegu kõikides kaitseolukordades, kuigi oma esimesel hooajal ei saanud ta meil üldse platsile."

Hundil on Ilokast paremgi stardipositsioon, sest tegelikult oleks ka tema pidanud esimese aasta pingil istuma, mitte 10 mängus episoodiliselt osalema. "Margus sai natukene praktikat, mida me ei osanud talle ennustada ja see on suurepärane. Mitte keegi ei tee rohkem tööd kui tema. Nüüd peab ta lihtsalt saama mänguaega, et oma ülesandeid harjutada," rääkis Lewis.