Zlatan Ibrahimovic ja Jose MourinhoFoto: MARK RALSTON
Jalgpall
26. märts 2014, 19:54

Mourinho: Zlataniga töötamine oli puhas rõõm!

Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho avaldas imestust nende persoonide üle, kes peavad PSG staarründajat Zlatan Ibrahimovici ülbikuks, kellega on väga keeruline koos töötada.

Ibrahimovic ja Mourinho olid ühise asja eest väljas hooajal 2008-2009, mil Mourinho oli Milano Interi peatreeneriks ja rootslane kuulus sama klubi hingekirja. Mourinho sõnul sujus kõik kui õlitatult: "Lihtne, lihtne oli temaga koos töötada. Ma ei mõista neid inimesi, kelle sõnul on see keeruline või kelle sõnul on ta keeruline isiksus."

"Keeruline isiksus on selline, kes ei taha võita või kes ei taha areneda. Kuid kui sa saad töötada sellise inimesega, kes on võitja, kes tahab alati võita, kes tahab olla parim ja kes ei karda suurt vastutust, siis on kõik vägagi lihtne."

"Ma olin tema treeneriks küll vaid ühe hooaja, kuid see oli hea aasta, hea kogemus ja ma hindan teda kui üht parimat mängijat, kellega ma kunagi töötanud olen."

Jose Mourinho ja Zlatan Ibrahimovici taaskohtumine toimub üsna pea, kui Chelsea ja PSG ristavad piigid Meistrite liiga veerandfinaalis.