Meedia

ERRi töötajad ei lepi Kaljuveeri vallandamisega (25)

LISA KOMMENTAAR

to: Hai29. märts 2014, 17:21
Minul sama küsimus: Kes pani Kaljuveeri sellele kohale, Toomas Uba asemele? Olen kuulnud, et soovitati. Kes soovitas selle armetu kireva kuke sellisele kohale? Kui inimesel puudub enesekriitika, siis peab talle seda meelde tuletama. Allikmaa teeb õiget asja.
D'O.28. märts 2014, 13:30
Õige, õige! Ärge leppige - LAHKUGE KÕIK TÖÖLT!!!!
ehh28. märts 2014, 10:53
pigem peaks olema skandaal see, et mart sander igas saatesse topitakse ja isegi iluuisutamise rikkus ta ära. võiks ikka kriminaalse inimese tausta uuride, enne kui nii hullusti promoma hakata. jube.
lähtudes pealkirjast28. märts 2014, 10:34
..ja õieti teevad. Üks paljudest, kellel on kompetents ja eneseväärikus säilinud.
Viimane aeg...28. märts 2014, 10:18
...oli Kaljuveer vabastada. Keegi ei keela tal olla tavaline spordikommentaator kui soovi on. Kaljuveer unustas ära, et töötab ERR, mitte kuskil eratelevisioonis. Mida sa põed!?
jah28. märts 2014, 09:30
ma tean ka ühte juhti, kes vallandas kõik, kes talle ei meeldinud. pugejad ja lojaalsed jättis tööle. aga see on selline seltskond, kellel on vaja, et neil oleks ka vaenlane. nüüd need soosingus inimesed purevad üksteise kallal. ei ole vallandamine lahendus. ei ole.
Ei 28. märts 2014, 09:29
ole see nii, et töötajatel pole õigust , kelle pool ülekaal on, sellel on ikka ka õigus otsustada!Kes valib, rahvas valib vabariigis, nii ka seal, on töötjatel õigus omapoolselt otsutada.
Hai28. märts 2014, 09:25
Toetan täieti Allikmaad. Kes üldse pani Kaljuveeri sellele kohale, räägiti, et on Toomas Uba järglane, ta ei küüni Ubale põlvedenigi. Tema reportaazid on väga igavad, avar mõttelend puudub. Sporditoimetus ongi nagu pooleks, igavad ja huvitavad reporterid. Kõige suurem sõnameister on muidugi Lembitu Kuuse, tema reportaazide kuulemine on nagu teatrietenduse jälgimine. Vabalt ja hästi räägivad ka Anu Säärits ja Kristjan Kalkun: Teised kõik loevad ainult kuivalt mingisuguseid numbreid, kohti, liikumisi. Eetriajakirjanikega on ongi suur probleem, ERR-i ei tohiks võtta tööle inimesi kel puudub huumorisoon. See on õnnetus kõigile.
seisukoht28. märts 2014, 09:18
Reformi ülbe lehk on tunginud ka ERR-i, kus karistamatuse ja käsupoliitika on teinud oma töö
www28. märts 2014, 08:51
Nüüd siis hakkab selguma, miks nii palju inimesi sellelt laevalt pagenud on viimase aasta jooksul. Laske see rivi enda silmade eest läbi.
kas err-s ringkaitse ?28. märts 2014, 08:42
Mida ime? Töötajad määravad , millise tegelase saab ebapädevuse korral vallandada? Väga imelik arusaam selles asutuses töötajate seas! Need asjad ikka nii ei toimi !
Lasteaed selline ! Kellgilt kaljuveerilt vöeti paia käest ja kogu kari kukkus häälitsema ? Nii ikka ei ole !
...28. märts 2014, 07:29
Lahe, käputäis inimesi määrab, mis on eestlastele hea vaadata... Ja ringkaitses olles ei lase kedagi välja vöi veel hullem - ei lase kedagi (uut) sisse.
Mis toimub???28. märts 2014, 07:11
Superkommentaator!!!
Mina KA ei lepi sellise otsusega, (kuigi olen muusikaõpetaja)
An28. märts 2014, 06:52
See on nüüd veider. Mis ajast töötajad otsustavad kes lastakse lahti ja kes jääb. Ei ole see pädevus.
Ei maksa endast nii palju arvata. EER ajakirjanik ei ole midagi erilst, ikka tavaline töötaja. Aeg oleks sellest aru saada. Pealegi on juba ammu kõrini integratsiooni lõhnalise eesti jalgpalli, marginaalse suusatamise ja dopingulise jalgrattaspordi vaatamisest. See ei ole see mida ERR peaks kogu aeg ja ainult näitama. Tavaliselt aitab selle vastu vere vahetus, mis nüüd sai ka ära tehtud.