Korvpall

Rain Veideman Ühisliigast: sinna siirdumine oli õige otsus, ma ei jäänud hätta (7)

LISA KOMMENTAAR

millionaire29. märts 2014, 09:01
Mis mängumees ta Rockis eeline aasta oli? Peale üht bbli play-offi kodumängu ja üht korralikku esitust eestikate finaalis oli samuti mannetu. Egas Varrak ei pannud Veidemani tohutult palli kaotama ning vabalt korvi alt mööda viskama, mida ta peale aastavahetust ohtralt tegi. Füüsis ja teravus olid võrreldes koondisesuvega selgelt kadunud.
Marks29. märts 2014, 08:19
Kuidas Dorbek alla käinud on??? Vigastused segavad, aga mees mängib võimalusel alati ja mängib hästi. Cramos soojendas ta neegritele pinki. Sama teeb ka Veideman enamus ajast. Harva, kui pääseb algviisikus platsile. Aga allakäik on vägev tal olnud. Rockis oli ta oluliselt parem mängumees ja usun, et ka sel hooajal oleks ta hästi sobinud Rockile. Samas, vaadates Veideka viimaseid mänge...noh parem, et ära läks.
Arvamus28. märts 2014, 23:11
Veidekal raudne allakäik... treener pole ju tasemel... poisike alles kes pole ise kunagi kossu oskand mängida.. Kuusma oli munadega mees aga kahjuks neegrikamp oli tugevam kui omanikust rahakott..
OK28. märts 2014, 14:32
tubli Rain pane aga edasi, hoiame pöialt, loomulikult said hakkama, ei jäänud hätta. Hätta jäi küll meeskond kus mängisid, seda kaotuste jada oli ikka masendav vaadata. Ütleme nii, et Cramo oli ainuke meeskond VTB liigas kes kukkus kontekstist välja ehk oli selgeks peksupoisiks. Vene ajakirjanikul tekkis õigustatud küsimus, et miks niisugune klubi üldse VTB-s mängib, Vastus on loomulikult kõigile selge - Valdma korjab raha ja venelastele on jällegi oluline endine NSVL kokku saada ja siit spordist on hea alustada. Nüüd on Putin vähe karmimad meetmed NSVL taastamiseks ette võtnud ja sellega seoses kuna pole pehmetel vahenditel enam kohta võib oodata Cramo VTB-st välja viskamist. Olen sellega nõus, kossufännina on lihtsalt piinlik. Nagu üle Eesti piiri sõidavad, nii lüpsi saavad, olgu see Eurocup, VTB või Balti liiga. Kurb, aga tõsi
ehh28. märts 2014, 11:05
Veideka tase on aastaga langenud, eks paljuski ole süüdi peatreener
koss28. märts 2014, 10:46
No see on sinu arvamus, et alla käind. Samas läks Dorbek cramost rocki ja on samuti alla käind. Pole eriti vahet kus mängid, kui ise mees oled!!!
IIKS28. märts 2014, 09:11
MSI VAHET SEAL ON KAS ALUSTAB ALGVIISIKUS VÕI MITTE, NÄHAON ET SINU TASE ON PALJU ALLA KÄINUD CRAAMOSSE SIIRDUDES.