Diana Klavan (vasakul, nr 20) ja Jane Klavan (rohelises vormis) esimeses finaalmatšis. Foto: Renee Kütisaar
Spordivaria
29. märts 2014, 09:00

Ragnar Klavani õed löövad saalihokifinaalis lahingut (1)

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan alustab täna kell 16.30 järjekordset mängu Saksamaa Bundesligas. Vaid pool tundi hiljem sammuvad platsile ka tema õed Jane ja Diana. Saalihoki Eesti meistrivõistluste finaalmatšis. Vastasvõistkondades!

Eesti naiste saalihokikoondisesse kuuluv Jane Klavan esindab Eesti Maaülikooli spordiklubi, tema õde Diana aga Sparta Spordiseltsi. Kolme võiduni peetavat finaalseeriat juhib enne tänast teise mängu EMÜ 1:0.

Esimeses, Tartu naiskonna 4:2 võiduga lõppenud kohtumises viskas Jane Klavan võiduvärava ja andis resultatiivse söödu neljandale tabamusele. Viie värava ja seitsme resultatiivse sööduga on ta hetkel Eesti naiste meistrivõistluste play-off'i edukaim punktikoguja.

Sparta naiskonna Facebook'i-lehel lubas Diana Klavan, et mängus õearmastus ei maksa: „Kui kõlab mängu vile, siis kallis õde, õe armastusele ei tasu loota, nii et watch your back (ing k – valva oma seljatagust)! Tuletan meelde, et rõõm ning rahuldus kõrgest saavutusest kaalub aga mitmekordselt üles kõik raskused."

Eesti meistriks tulekuks on vaja kolme võitu, finaalseeria kolmas mäng peetakse pühapäeval kell 16 Tallinnas, Kristiine spordihoones. Kui Sparta suudab sel nädalavahetusel vähemalt ühe võidu võtta, jätkatakse finaalseeriaga 5. ja 6. aprillil.