Foto: Gertrud Alatare / facebook.com/jkkalju
Jalgpall
29. märts 2014, 12:51

Kalju ääreründaja Kimbaloula: esmatähtis on teha hea mäng

Nõmme Kalju ääreründaja Allan Kimbaloula avalikustas klubi pressiteenistusele, et mänguks ollakse valmis ja esikohal on ikka jalgpall. Kas ka seekord on oodata üllatust nagu seda oli eelmine kord värava tähtistus? "Fännid, tulge staadionile jalgpalli nautima ning küllap ootab teid ees ka üllatus!" lubas Kimbaloula.

Nõmme Kalju ja Flora mäng teenis tähelepanu üle kogu maailma, kus Hidetoshi Wakui Kalju avavärava järel kümme meeskonnakaaslast keeglikurikatena üles rivistas ning nad efektiivselt pikali veeretas.

"Hiiu staadionil on alati olnud mõnusa atmosfääriga mängud, kuid oleme kaotanud punkte nii Infoneti kui ka Flora vastu, seega ei saa me endale rohkem eksimusi lubada ja Floral eest ära minna. Oleme meeskondlikult palju vaeva näinud ning kindlasti tuleb raske mäng mõlemale poolele, kuid me tahame võitu rohkem," kinnitas prantslane sportlikke eesmärke.

Kimbaloula lisas, et Levadia on tema hinnangul seni nähtu põhjal sel aastal nõrgem. "Nad on kaotanud tähtsaid mängijaid ning kaotus Paidele näitas, et tegu ei ole päris sama võistkonnaga, mis tuli mullu meistriks," sõnas ta. "Kuid see ei tee nendest kerget vastast ja Kalju vastu tahavad nad kindlasti ennast tõestada ja anda meile vägev lahing!"

Eelmisel laupäeval toimunud Kalju-Flora mäng tõi Hiiule 1228 pealtvaatajat, seega suur vastasseis 2012. aasta meistri Nõmme Kalju ja 2013. aasta tiitlivõitja FC Levadia vahel tõotab taas tulla rahvarohke, mispuhul on Hiiu staadionil jätkuvalt 800-kohaline lisatribüün.

Staadionil mängivad mõnusat muusikat DJ Slam ja DJ Rami, mängu vaheajal trikitab trikijalgpallur ning silmailu pakuvad tantsutüdrukud. Lastega hullab batuutidel Roosa Panter, staadionil on puhvet, väravad avatakse tund enne kohtumist – kell 15. Kuna oodata on palju rahvast, soovitavad korraldajad osta pilet eelmüügist ning tulla varakult staadionile.