Nõmme Kalju peatreener Igor Prins.Foto: TEET MALSROOS
Jalgpall
29. märts 2014, 19:09

Kalju peatreener Prins: 0:0 Levadiaga meeldis rohkem kui 1:1 Floraga

Nõmme Kalju peatreener Igor Prins tõdes pärast jalgpalli Eesti meistriliigas tehtud 0:0 viiki Tallinna Levadia, et on oma meeskonna mänguga märgatavalt rohkem rahul, kui pärast nädalatagust 1:1 viiki Tallinna Floraga.

"Kindlasti tänane meeldis rohkem. Eelmisel nädalal oli meie mäng ebaühtlane, täna aga ärakukkumist ei olnud. Kvaliteeti ja ülesehitatud rünnakuid oli rohkem kui mängus Floraga ja see on minu meelest hea."

Kalju – Levadia mäng kulges ettevaatlikult, mõlemad üritasid riske vältida. "Kevadised mängud ongi sellised krobelised, aga mõlemad meeskonnad üritasid väravaid lüüa ja olukordi tekitada. Levadia esimese poolaja olukorrad tulenesid meie keskvälja eksimustest. Ei usu, et emb-kumb meeskond meelega seisu hoidis, aga natuke ettevaatlikult mängisime küll."

Kalju koosseisust rääkides tõdes Prins, et asjad on enamvähem paika loksunud ning olukord rahuldab teda. "18 väljakumängijat ja võib-olla tuleb mõni juurde. On, kelle seast valida ning esimeste mängudega on ka mingisugune koosseis välja kujunenud. Tõsi, äärtel otsing veel käib. Hooaeg on aga pikk, tulevad vigastused ja mängukeelud. Pean igaühele nüüd mänguaega andma, et nad oleksid valmis sekkuma."

Talvel klubiga liitunud Martin Vunk on Prinsi sõnul oma õigest hoost esialgu kaugel: "Martin vajab mänguaega, sest jaanuar-veebruar olid tal suhteliselt lünklikud. Oma parimas vormis ta ei ole ning tema kvaliteet edasiste mängudega kindlasti tõuseb."

Nõmme Kalju ründaja Tarmo Neemelo tõdes, et Levadia värava lahtimuukimine oli keeruline. "Levadia kaitse vastu on raske. Esimesel poolajal oli meil paar šanssi, kust võinuks ühe värava ära lüüa. Lõpus üritasime nii palju, kui jõudsime. Aga viik täna."