Kehra pidi kodusaalis Serviti paremust tunnistamaFoto: TAIRO LUTTER
Käsipall
29. märts 2014, 20:12

Kehrale tuupi tenud Serviti kindlustas Balti liiga põhiturniiri võidu

Käsipalli Balti liigas peeti täna põhiturniiri eelviimane voor, kus Eesti klubid kohtusid omavahel Kehras. Nagu neljapäevases koduliiga mängus, sai tänagi võidu Põlva Serviti, kes alistas HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi kindlalt 29:15.

Vigastustega kimpus olevad kehralased jäid juba 10. minutiks 2:9 taha ning kaotasid poolaja 7:16. Kodumeeskond vähendas küll teise poolaja algul vahet, kuid mängu tagasi tulla siiski ei suutnud. Serviti pani oma paremuse maksma ja võttis ülekaaluka 14-väravalise võidu. Hoolimata tulemusest pühapäevases mängus võõrsil Riihimäe Cocksi vastu kindlustas Serviti sellega ka põhiturniiri võidu.

Võitjate kasuks tegid täna skoori 11 mängijat – Ardo Puna viskas 6, Pavel Turajev 4, Priit Jõks, Henri Sillaste ja Gražvydas Sereicikas 3, Margo Pikksööt, Kristjan Muuga, Tauri Volt ja Henri Hiiend 2 ning Tõnu Jõks ja Hendrik Varul 1 värava. Kehralastest said Marko Slastinovski 5, Jürgen Rooba 3, Viktor Skrypak, David Milorodovic ja Markus Viitkar 2 ning Enrico Anton 1 värava kirja.