Felipe Massa.Foto: Reuters / Scanpix
Vormel 1
30. märts 2014, 17:10

Tiimikorraldusi eiranud Felipe Massa: ma ei kahetse midagi (4)

Tänasel vormel 1 hooaja teisel etapil Malaisas palus Williamsi meeskond seitse ringi enne võistluse lõppu seitsmendal kohal olnud Felipe Massal  kiiremat minekut näidanud tiimikaaslane Valtteri Bottas mööda lasta, et viimane saaks üritada läheneda kuuendal kohal paiknenud Jenson Buttonile.

Massa korraldusi ei täitnud ja sõidu lõpetasid mehed samadel kohtadel. "Ma võitlesin lihtsalt lõpuni. Olin ka ise Buttonile väga lähedal ja ma ei tahtnud kaotada võimalust tõusta. Võitlen oma karjääri eest just nii, nagu ise tahan," õigustas ta end BBC vahendusel.

"Ma ei teinud midagi valesti, sest käis võitlus kohtade nimel. Ma ei kahetse midagi ja arvan, et see oli õige asi, mida teha," lisas ta.

Küsimusele, kas tiimikorraldus näitas tema suhtes lugupidamatust, vastas Massa: "Ma tunnen meeskonna vastu suurt austust ja ma usun, et nemad austavad mind ka."

Bottas jäi juhtumi suhtes üsna vaoshoituks. "Ma lähenesin (Massale) üsna kiiresti. Arvan, et peaksime kõigepealt sellest tiimisiseselt rääkima ja välja selgitama, kui palju ma kiirem olin ja kas ma oleksin suutnud Buttonile ohtlikuks saada. Usun, et kaotasime võimaluse pisut rohkem punkte teenida. Meil on vaja tänasest tuleviku heaks õppida," rääkis soomlane.