Spordiblogi

Ott Järvela | Eesti spordimaastiku kirevust ei määra teleaeg, vaid alaliitude töö kvaliteet (9)

LISA KOMMENTAAR

sport10. aprill 2014, 23:20
Ott palun vaata Emori TV vaadatvuse uuringuid hooajast 2013 (Eesti meistriliigade vaadatavuse reitingud TV6) ja räägi lugejatele numbrite alusel, mis sa sealt teada said !AGA AUSALT PALUN
troll6. aprill 2014, 21:47
Kahjuks ei ole Kaljuveeri kriteeriumiks paljudele inimestele südamelähedus ,vaid teefoniõigus Kaljuveerile või kest teab, mis õigus (loomulikult õigus kehtib valitutele) . Suht kummaline, et Tallinna sügisjooksu ei näidata - osalejaid kokku 15 000. Toimub kesklinnas. Maailmas kõige harrastavam ala. Samas üüritakse kopter, et näidata udupilti Tartu maratonilt. Kahltemata on kehva tasemega meistrivõistlusi. Kuid märgatavalt rohkem on väga hea tasemega meistrivõistusi. Ka neid ei näidata ega mainita.
juku6. aprill 2014, 10:29
Mis sul viga on, Järvela? Mina vaatan ka kõige rohkem jalgpalli, aga kui ükskõik millise spordiala ülekanne on hästi ja asjatundlikult tehtud, siis võin tõesti ükskõik, mis ala vaadata. Kaasa arvatud malet, kabet või muid mõtlemismänge. Kaljuveeru ülbe suhtumine nö teisejärgulistesse aladesse on aga lihtsalt solvav - ta lihtsalt ei viitsi nende alade reegleidki selgeks õppida.. Ühesõnaga, meil on märksa paremaid inimesi spordisaateid juhtima. Kui Kaljuveer jääb juhtima tema südamelähedaste aladega seotud projekte, siis peaks ju kõik rahul olema.
Mõttetu süsteem.6. aprill 2014, 09:29
EOK ei oska isegi praegust Eesti Spordisüsteemi, mis Eesti Spordi on hukule viinud, hinnata. Õigemini ei tahagi, sest selle süsteemi loojad on ise hindajad. Nii kaua, kui ei tunnistata avalikult tehtud viga, ei ole paranemist lootagi, jätkub nagu liulauaga mäest allasõit kapitaalse hukule vastu üha kiirenevalt vastavalt loodusseadustele.
lihtsalt arvamus.2. aprill 2014, 13:02
Kui teleekraanile ronimine ei peaks olema alaliitudele jaoks oluline, siis milleks jalgpall nii hooksalt sinna ronib. Maailma spordiriik nr 1 on USA. Jalgpall ei pääse populaarsuselt seal isegi nelja hulka (NFL, NBA, MLB, NHL). NFL on samas isegi nii palju teistest ees, et teised alad kokku on sama suured. Kanadas on NHL. Indias krikett. Hiinas sulka ja lauatennis. Nii et igaleühele oma. Absoluutselt ei näe põhjust miks peaks ERR tegelema meelelahutusega, st. miks näidata maksumaksja raha eest ja populariseerida mitte eestlastest sportlasi ? Kohalik mudaliiga on üldse lollusetipp. Kui kellegile huvi pakub leiab selle ka netist, Eesti kanalid tehku reklaami oma sportlastele. NB! On olemas klassikalisi spordialasid mis võimalik, et tõesti muidu vastu ei peaks, samas ei peaks vastu ka klassikaline muusika, kultuur üldiselt. kas autor lõpetaks ka selle toetamise? Lähme kõik õllekatesse ja karjume Ronaldo või Messi poolt, kes arvatavasti ei tea Eestist midagi ja kellel on sügavalt poogen sellest mis siin tehakse või mitte. Või Inglise koonide poolt kes MMidel alati tappa saab, aga jalgpallikultuur on kõrge ? Tunda ennast millegi osana sp. et see lihtsalt populaarne on odav.
Õige jutt küll31. märts 2014, 20:00
... aga on ka täiesti kaheldavaid otsuseid. Ei usu, et ERR saab mingit kõvemat võitu näidates Jõhvi Lokomotiivi ja Narva Transi meistriliiga mängu, kui selle asemel võiks näidata näiteks Rocki ja Cramo kossumängu, aga kui alaliit seda ei soovi siis ei olegi midagi teha. Kui jalgpalliliit jõudis ette siis ongi õige et seda näidatakse
televaataja31. märts 2014, 12:46
Suurvõistluste näitamine ei ole oluline vaid antud ala fännidele. Olin täiesti jalgpallikauge inimene aga Euro 2004 vaadates hakkas asi huvi pakkuma. Alguses vaatasin kuidas teised mängivad, nüüd 10 aastat hiljem mängin ise rahvaliigas jalgpalli.
õige31. märts 2014, 12:31
Rando31. märts 2014, 12:05
Oti jutt on täiesti loogiline ja selge. ERR Sport vajuks kokku kui peakski hakkama kajastama Eesti Meistrikaid otseülekannetes. Neid alasid on väga vähe, mis korraliku vaatajaskonna teleri (arvuti ette) neid laivis vaatama tooks...