TŠEMPIONID: Pariisi võrgumehed võidukarikaga. Kreegi peanupp piilub tagareast.Foto: Paris Volley
Spordiblogi
31. märts 2014, 11:58

Nädala pluss | Võrkpallur Ardo Kreek tõestas, et lootusetuid olukordi pole olemas!

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 31. märtsi valik:

LÄINUD NÄDALA PLUSS

Mullu Eesti parimaks võrkpalluriks valitud Ardo Kreek oli CEV Cupi finaalis üks peategelasi, kui tema koduklubi Pariisi Volley alistas Venemaa meeskonna Nižni Novgorodi Gubernija. Kreek ja tema võistkonnakaaslased tõestasid, et lootusetuid olukordi pole olemas. Pärast 0:3 kaotatud avamängu saadi kodus 3:1 võit ja triumfeeriti kuldses geimis.

LÄINUD NÄDALA MIINUS

Tantsust aurukatla ümber on saanud tants Marko Kaljuveeri ümber. Kired on lõkkel ja ühtlase leegi hoidmiseks valab meedia ka ise õli tulle. Hea on muidugi kogeda, et sport ja selle kajastamine ERRis läheb korda tuhandetele inimestele. Paraku kahaneb praeguse looga kogu spordiajakirjanduse reiting, sest asjalik arutelu on muutunud sopaloopimiseks.

ALANUD NÄDALA ENNUSTUS

45% on tõenäosus, et raskekaalu maadleja Heiki Nabi võidab Soomes toimuval EMil medali. Maailmameistri vorm on praegu siiski küsimärk ja maadluses ei tea kunagi, kes üllatab.