Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Igor Morozov.Foto: MATI HIIS
Jalgpall
31. märts 2014, 18:35

Morozov väravasöödust: selliseid annab peale minu ainult Xavi, vahel ka Kostja!

HEA UUDIS: Igor Morozovi vigastus pole tõsine

Ungari jalgpalli meistriliiga mängus Videotoni vastu välja vahetatud Debreceni ja Eesti koondise keskkaitsja Igor Morozovi vigastus pole tõsine. Juba homme on ta meeskonna trennis tagasi.

"Ei midagi erilist ega tõsist," selgitas kohtumise 52. minutil välja vahetatud Morozov. "Sain hüppeliigese pihta löögi ja treenerid võtsid mu ilmselt ettevaatuse mõttes välja. Mul oli ka kollane kaart all ja võib-olla neile tundus, et olen teisele kollasele lähedal. Ning ilmselt ei tahetud ka tõsisema vigastusega riskida."

Debrecen alistas võõrsil Videotoni 2:1, kõik väravad löödi enne Morozovi väljavahetamist, kusjuures meeskonna võidutabamusele andis söödu just Eesti koondislane. Tõsi, sööt polnud planeeritud, vaid ebaõnnestunud pealelöök. "Selliseid sööte annab peale minu ainult Xavi (FC Barcelona keskväljamaestro – toim)! Jah, noh, vahel harva Kostja (Konstantin Vassiljev – toim) kah!" viskas Morozov villast.

Mullu augustis peetud mängus Lätiga tõsise põlvevigastuse saanud Morozov on nüüd traumast taastunud ja kuulus pühapäeval kolmandat kohtumist järjest Debreceni põhikoosseisu.

"Kunagi ei tea, kas jään järgmiseks mänguks põhikoosseisu või mitte. Muidu on kõik enam-vähem, aga viimased kohtumised pole väga hästi õnnestunud. Tuleb trennis kõvasti tööd teha ja tõestada treenerile, et väärin kohta algkoosseisus," rääkis Morozov.

Debrecen juhib Ungari meistriliigat kaheksa vooru enne lõppu kaheksapunktilise edumaaga Györi ETO ees. Jarmo Ahjupera koduklubi Ujpest on 9. ja Tarmo Kingi tööandja Kaposvari Rakoczi viimasel ehk 16. kohal.