Meedia

ERRi nõukogu esimees Agu Uudelepp: jalgpall häirib, aga ka ühendab paljusid inimesi (12)

LISA KOMMENTAAR

Tädi Anne3. aprill 2014, 10:03
Tädi Anne.
Mina tahan tähelepanu pöörata asjaolule, et pahandus algpõhjus on ikkagi selles, et RH nõukogu pole suutnud valitsusele j ariigikogule selgeks teha, et et ERR rahastamine ei saa olla aasta-põhine.
Sellest, aga ka sellest et ilmselt ei peetud kinni sporditoimetuse eelarvest, tuligi välja Kaljuveeri trikk küsida otse peaministrilt raha.
See viimane asi ei kõlba kuhugi - on täiesti Kaljuveeri poolt ametiülesannete rikkumine ja juhatusele miini panemine.
Selle lastakse lahti ükskõik mi sriigis.
ninatargad mida te vingute1. aprill 2014, 12:42
Tuleb suvel jalgpalli MM siis vaatame kui kõrgel on reitingud. Paljud küll võibolla ei usu aga tunnistagem et jalgpall on top1 kindlalt! Ja pärast MMi langeb ETV reiting jälle sinna kus ta praegu on.
Ei küsi rahvalt keegi, raha lihtsalt võetakse.1. aprill 2014, 10:35
Vaadake neid valitsejaid, kes jalka- ja kossuvõistlustele ennast sätivad, sealt tulevad hääled ega kõik inimesed ei suuda asju lõpuni jagada. Eriti ärevad ollakse nüüd - näiteks Ansip jagab arvamusi ja poolehoidu lausa kahele poole, mis sellest, et maksumaksja arvelt. See jalgpall on mujal maailmas viinud veristamise ja tapmisteni, meil ollakse olematu tasemega muidu "hull-fännid". Olge, aga eestlastele sobivamad spordialad ei pea sealjuures tagaplaanile jääma. Jalgpalli näeb tasuta mitmelt kanalilt, olete fännid, siis osake ka võõrkeeli jne.
blaa1. aprill 2014, 08:54
Heh ikka ajuvaba küll. Korvpall ja jalgpall on pehmelt öeldes Eestis kehvake ja kõige hullem et ei hakka tänu meie väiksusele ka kunagi head olema. Kergejõustikus maailma 6 hulga mehi ehk isegi tuleb, aga hetkel peale Kanteri siiski kedagi väga reaalselt pole ja need heitealad on nagu nad on... Samas vehklemises ollaks maailmas põhimõteliselt riik nr 1 . Lisaks siia veel Nabi ja maadlejad kes siin korraldavad Euroopa suurimad turniire ja on üldse eestlaste läbiaegade parim spordiala ja neid kahte spordiala ei näidata ? Ikka parajad klounid küll.
Kuule Uudelepp!1. aprill 2014, 08:25
Jutt käib kohaliku amatöörliiga näitamisest, mitte MM-st. Mis sa udutad!!!
ERR 1. aprill 2014, 07:21
huvitav lause vilksas.spordi osa suur...oli vist kusagil et alla4 % .jube suur küll.ja veel. arusaadav jalgpalli MM aga jalgpalli EM ? see on juba jalgpalli eelistamine. .eelmise hooaja reiting vist TV6 minu teada oli vaadatavuselt 1...2 võrkpall ja korvpalli esimene finaal. siis tükk tühja maad ja jalgpalll
eins ise1. aprill 2014, 00:45
Väljasurnud suhtlusportaalis Orkut,oli kommuun ETV spordiosakond. Jalka MM-i ajal käis seal väga elav tegevus. Nopiti kommentaatorite tonksatused üles ja oli väga mõnus virtuaalne koosviibimine samal ajal kui mäng käis. Oeh, midagi sellist võiks nüüd ka olla aga seda vaimu praguses olukorras loota ei saa.
ei saa aru31. märts 2014, 23:40
..miks seda jalgrattasõitu näidatakse.Kellel on isu mitu tundi järjest mõttetut sõtkumiist jälgida? Sõidab seal siis Taaramäe või ei. Näidaku parem tennist selle asemel...seal kogu aeg juhtub midagi, ükskõik kes mängivad. Ei peagi Kanepi ja Kontaveit just olema!
Kuido31. märts 2014, 22:46
Ah, mis te latrate. Rahvusringhäälingul pole raha, et Eesti meistrivõistluste play-off mängudest 2.min pilti toota uudiste jaoks, kuigi erinevates linnades on stuudiod ja tehnika koos personaliga. Võiks ikka olla rahvuslikud võistlused kajastatud uudistes värske pildiga või mis?
PK31. märts 2014, 21:59
Mina arvan, et asi lõpeb lähemas tulevikus nii, et Tomberg saab ERR juhiks ning Allikaale näidatakse ust.
nimi31. märts 2014, 21:57
jalgpalli võib näidata küll aga mitte teiste spordialade arvelt