Kas Lionel Messi toob Barcelonale täna võidu?Foto: ALBERT GEA
Jalgpall
1. aprill 2014, 19:01

MEISTRITE LIIGA: FC Barcelona – Madridi Atletico, sel hooajal seni kolm viiki… (1)

Teises tänases Meistrite liiga veerandfinaalis kohtuvad kaks Hispaania klubi – FC Barcelona võõrustab Madridi Atleticot. Klubid on tänavu seni kohtunud kolm korda ja alati viiki mänginud. Kui ka täna nii läheb, sobib see rohkem kahtlemata Atleticole.

"Peame võitma ja oma värava puhtana hoidma, et anda endale kordusmänguks eelis," sõnasta Barcelona argentiinlasest peatreener Gerardo Martino lihtsalt oma meeskonna keerulise ülesande.

Augustis kohtuti Hispaania superkarikafinaalis, mängud lõppesid 1:1 ja 0:0, Hispaania kõrgliigas tehti jõulude eel 0:0 viik. Neist tulemustest saab teha ainult ühe järelduse: seitse vooru enne lõppu Hispaania kõrgliigat juhtivat Atletico vastu on keeruline nii võitmine kui ka värava löömine.

Martino kaasmaalase Diego Simeone juhendatava Atletico firmamärgiks on tihe ja intensiivne meeskondlik kaitsemäng ning surmavad kontrarünnakud. "Meie tugevus on Barcelona traditsiooniline mäng, aga peame murdma Atletico intensiivsuse," sõnas Martino.

Barcelona peab läbi ajama raske põlvevigastuse saanud esiväravavaht Victor Valdesita, keda asendab 38aastane Jose Pinto.