Ronnie O'Sullivan Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
1. aprill 2014, 15:50

Snuukrilegend O’Sullivani teab, kuidas Manchester United tiitleid võitma panna

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna kehva aasta küsimus peitub mängijate kõrvade vahel, arvab valitsev snuukri maailmameister Ronnie O'Sullivan ning soovitab klubil pöörduda staarpsühhiaatri poole.

Valitseva Inglismaa jalgpallimeistri Manchester Unitedi tänavune hooaeg pole olnud just kiita ning täna seistakse oma senise suurima väljakutse ees, kui kodustaadionil üritatakse vastu saada Müncheni Bayerni tähtedele.

Samal ajal, kui fännid muretsevad, kas sellest hooajast meeskonna tüüri juurde asunud David Moyes on ikka õige valik punaseid kuradeid tiitlivõitudeni juhatama, pakub üks mees, kes ei oskagi sporti muudmoodi teha, kui esikohal olles, Unitedi probleemidele peatreenerivahetusest palju lihtsama lahenduse.

Snuukri viiekordne maailmameister Ronnie O'Sullivan võttis oma Twitteri kontol jalgpalliklubi hetkeolukorra kohta sõna. "Parim uue mehe palkamine, mida Manchester United saaks teha, on Steve Peters. Siis võidaks nad taas liiga," soovitab O'Sullivan vutimeestel abi otsida psühholoogi teenetest. Hetkel nõustab Peters Inglismaa kõrgliiga liidriks oleva Liverpooli mängijaid.

„Ta on Liverpoolis tõelisi imesid korda saatnud. See mees on geenuis! Ma pole kellegi teise nõnda heaga koostööd teinud," kiitis O'Sullivan psühhiaatrit taevani.

Manchester United on hetkel liigatabelis hetkel seitsmendad, Liverpoolist 17 punkti kaugusel. Et hetkel on hooaja lõpuni jäänud veel kuus mängu ja võiduga kaasneb kolm punkti, kaob selle nädalaga Wayne Rooney'l ja ta meeskonnakaaslastel ilmselt ka teoreetiline võimalus oma suurimaid rivaale kinni püüda.