LeBron James (paremal).Foto: Internet
Spordivaria
2. aprill 2014, 08:00

Kokkuvõte Eesti sporditegelaste aprillinaljadest ehk "Õnn tuli meie spordiõuele!"

Kui uskuda kõike, mida esimesel aprillil räägitakse, tundub see Eesti spordielu ikka imeilus küll. Õhtulehe sporditoimetus pani usutavuse järjekorras paika eile meie postkasti laekunud uudised.

LeBron tuleb Eestisse

USA koondis tuleb Tallinnas toimuvale Nelja Rahvuse karikaturniirile.

"Jah, USA koondis, mitte üliõpilased või B-koondis, vaid päriselt USA koondis," rääkis Eesti Korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi basket.ee vahendusel.

Usutavusfaktor 1/10. Njaa, oleks uudise sisu olnud, et Eesti koondis läheb suvel Ameerikasse tuuritama ning kohtub seal USA koondisega, oleks ideel jumet. Aga me ju kõik teame, millised primadonnad need superstaarid võivad olla. Kui võtta arvesse, et Eestis ei ole kanda kinnitanud ei Burger Kingi ega KFC kiirtoidufrantsiisid, mis Hollywoodi filmide järgi kõikide ameeriklaste põhitoiduks, siis jääksid LeBron James ja ta semud nälga ja seega siia oma nägu ka ei näita!

Rock ja Cramo jätsid mängud ära

"Meil on mängugraafik äärmiselt tihe ning otsustasime pärast pikka arutelu Raplasse sõitmisest loobuda. Tabeliseisu see suurt ei muuda, me peame laupäeval Kalev/Cramot võitma, et esikohta saada," rääkis TÜ/Rocki mänedžer Meelis Pastak, kirjutas basket.ee.

Kalev/Cramo otsustas sama teha, et laupäevases derbimatšis selguks põhiturniiri võitja.

Usutavusfaktor 5/10. Ausalt öeldes kuluks tartlastele üks korralik mängupaus ära küll, nii et iseenesest oleks mõnest vähemolulisest mängust loobumine väga mõistlik. Uudise teeb võimatuks aga teadmine, et ega Gert Kullamäe ei lubaks semul Aivar Kuusmaal niisama pääseda. Üleaianaabril tuleb ikka nahk kuumaks kütta!

Estonia Rally on 2020. aastal MM-etapp

"Estonia ralli korraldajate sõnul käib jutt suvisest etapist ja ralli asukoht pole veel 100% kindel. Kaalumisel oli mitmeid variante, nagu näiteks koostöö Läti või Soomega, kuid lõpuks jäi siiski sõelale ainult Eestis korraldatav võistlus", teatasid Estonia Rally korraldajad.

Usutavusfaktor: 4/10. Pagan, pidime me just Tartu maanteele sileda asfaldi panema, muidu oleks seal ilusasti mõne kruusakatse saanud maha pidada!

Estonia Rally’l (mitte segamini ajada Rally Estoniaga) oleks ju jumet küll, aga 2020. on natukene liiga kaugesse tulevikku seatud daatum. Oleks see pressiteade tulnud aasta hiljem, kui Rally Estonia on juba aasta olnud Euroopa meistrivõistluste kroonijuveeliks, oleks sel kohe rohkem kaalu olnud.

Hindrek Pulk toob turule Hindreku pulgakommi

Selver Tallinna diagonaalründaja, tänavuse hooaja Schenker Liiga parimaks mängijaks valitud Hindrek Pulk on otsustanud võrkpalli kõrvalt äri ajama hakata. Koostöös Kalevi kommivabriku ja Selveri jaekaubandusketiga tuuakse turule täiesti uus pulgakommide sari "Hindreku Pulgakommid", kirjutas volley.ee

Usutavusfaktor 6/10. Olgem nüüd ausad, võrkpallimängudel pakutav snäkivalik jääb korv- ja jalgpallile alla ja üks korralik pallikujuline imemismaius kuluks Eesti turule ära küll.

Aga kahjuks on olnud naljameistrid hirmsasti lohakad: uudise illustreerimiseks on valitud pilt, kus ilutseb veebiaadress hindrekpulk.com. Õhtulehe uuriv toimetus kulutas kümneid ja kümneid sekundeid, ning tuvastas, et see ei vii kuhugi. Madalama klassi tüng!

Teine võrkpalliuudis TTÜ ning Pärnu meeskondade ühinemisest TTÜ/Karusselli/TÜ Pärnu Kolledži nime alla keeras juba nimega vindi liiga üle.

Kaia Kanepi abiellus

"Tere, annan teada, et võtan väikese võistluspausi seoses sellega, et olen just lähipäevil avalikkuse tähelepanuta abiellunud ja kavatseme veeta rahulikult mesinädalad. Kavatsen naasta võistluskarussellile Stuttgardi turniiril ja siis juba uue perekonnanimega," kirjutas Kaia Kanepi oma Facebooki lehel.

Usutavusfaktor 9/10. Parim aprillinali on ikka see, mis paneb heas mõttes kukalt kratsima, et kas ikka on tüng või mitte.

Kuigi üldine konsensus Õhtulehe sporditoimetuses oli, et tegu on aprillinaljaga, väitsid mitmed kommenteerijad, et üks naine ei saa sellisel teemal nalja visata.

Et meie ainus naisliige oli parajasti komandeeringus ja kättesaadamatu, pidid mehed oma mõistusega hakkama saama. Lõpuks jõudsime me tõdemusele, et palju õnne, Kaia, loodetavasti tuleb kunagi ka pulmauudis, ent seni lepi teadmisega, et tegid 2014. aasta parima spordiaprillinalja.