Korvpall

Spikker Kalev/Cramole, kui tahab Rocki võita (5)

LISA KOMMENTAAR

Skankah3. aprill 2014, 17:27
Vanahea deadly combo, sülita pähe ja olemas! :))))
tartlanna3. aprill 2014, 16:04
arvestades, et viimase mängu võitis Cramo siis peaks olema ka spikker Rockile, kui tahab Kalev/Cramot võita. Kallutatud artikkel :)
tartlane 063. aprill 2014, 12:10
Meid võita??? Sõitke parem kosmosesse, on lihtsam..
lol3. aprill 2014, 11:33
Ühe mängu põhjal ei saa muidugi minegid järeldusi teha, seda enam, et siin ei räägita sõnagi kaitsest, mis Cramol kogu hooaja vältel totaalne läbisõiduhoov olnud on - kahjuks meie ajakirjanikud antud nüansse ei märka ega mõista (v.a noor Tiisler)
Samas see, mis siin artiklis öeldud, vastab suures osas tõele - antud peegelpildi võib kanda pea kõikidesse mängudesse üle.
- Millage pole mingi mängujuht, pigem viskav tagamängija, kelle toomine jääb Varraku hingele.
- Cramo pikad on tõepoolest must auk, sest palli korvi alla saades sealt söötu tagasi ei tule - eriti ilmekas näide on siinkohal Bamba, kelle punnitatud viskeid kasvõi eilses Pärnu mängus oli halb vaadata.
- Rünnakuskeem on Cramol liialt visetele rõhutud. Väga vähe kasutatakse tänapäeva korvpalli ruulivat pick-n-roll rünnakut, millega näiteks Cramot vastaspooled rõõmuga lõhuvad. Tagumised (Millage, Sokk, Veideman) on muidugi pick-n-roll olukordades üsnagi saamatud ja ei ründa korvi sellise tervausega nagu vaja oleks - Veidemani üks suuri nõrkusi ongi liialt pehme pick-n roll mäng, kus ta ei oska nn abi tulekul efektiivselt ja otsustavalt tegutseda.
kalle3. aprill 2014, 10:57
geniaalne artikkel...ühe mängu põhjal tehakse põhjapanevaid järeldusi..super tase ajakirjanik..