Spordivaria

Miks EOK ja 14 spordialaliitu ERRi sporditoimetust rapivad? (22)

LISA KOMMENTAAR

R.T.4. aprill 2014, 07:23
Ei,ei,maadlust,saalihokit,vehklemist ega tõstmist küll ETV ekraanilt vaadata ei taha.Näidata tuleb ikka neid alasid ,mis on rahvale huvipakkuvad ja tv's vaadatavad.Selles suhtes on ETV's kõik ok.
Jube palju4. aprill 2014, 00:35
demagoogiat on alaliitude seisukohtades,aga kus on raha,ma küsin.
Siimer sellest saamatust3. aprill 2014, 23:47
ETV sporditoimetusest. Kas pean tõesti "Breznevi" surma vanadusse ootama hakkama ?
to:Jaan3. aprill 2014, 18:53
Osad inimesed käivad tööl ja ei ole aega kolistada staadionile ja tahaks ka näha .
huviline3. aprill 2014, 18:51
Olen spordihuviline ja ka mina vaatan nii TV-s (ka väliskanalites) kui ka otse -staadionitel,spordihallides...Olen lugenud ka statistikat,et populaarsemad spordialad ongi suure edumaaga pallimängud ja pole ka imestada,et neid ka TV-s rohkem ülekantakse!! Mind ei huvita ameerika NFL,ei jaapani sumo......,mis eestlastele võõrad!! Väliskanalites saan vaadata suuremaid tenniseturniire,Vorme-1 sõite,ka suusatamise MK etappe. Aga palju oleks vaatajaid kus näidataks tõstmist,maadlust,malet,ragbit,golfi........! See mis praegu toimub on mingi kildkonna jura!! ETV on näidanud alasid mille vastu on ka suurem HUVI,millega tegeleb suurem osa noortest!! Tõesti,las EOK tehku Tallinna ,,eeskujul,, oma TV ja tehku siis oma valik!! JÄTKE ERR SPORDIRAHVAS RAHULE!!!
Jaan3. aprill 2014, 18:36
Lihtsalt arvatakse, et jalgpalli populaarsuse kasvu taga on tv. Kahjuks eksitakse räigelt: populaarsus hakkas kasvama enne ülekandeid. Kui nüüd lõppevad jalka ülekanded, siis läheb rohkem inimesi staadionile. Teleka esised jäävad sel ajal vaid tühjemaks.
Minu3. aprill 2014, 16:47
meelest näitab ETV tõesti ainult igavaid pallimänge! Võiks hoopis tõsiselt mõelda maleolümpia ülekannetele! Nii huvitav oleks diivanil närveerimisest higistades ja õlut libistades jälgida tõeliste malehiiglaste osavaid kahinguid ja vastast eksitavaid pettemanöövreid! Sellest saaks Seli-poiss kah tõelise naudingu (ikkagi olümpia ju!) ja teletupsust Allikmaa uusi teadmisi vangerdustehnikatest!
Millal saab3. aprill 2014, 14:29
üks sportlane enese treenimiseks lisaraha ja üldist tunnustust? Siis, kui ta näitab tublisid tulemusi kehva rahakoti kiuste, nadides tingimustes omaenda tahtejõul arenedes. Millal saab (või peaks saama) üks spordiala eetriaega? Ilmselt sama analoogia põhjal, tundub mulle. Ja siin peitub nii mõningaidki reserve...võrdse kohtlemise pinnal eelkõige...
to maailm3. aprill 2014, 13:29
see lõik, mille kopeerisid, puudutas märtsi. kopeerin selle lõigu lõpu ka: Suurima eetriaja on saanud korvpall (33 korda). Järgnevad jalgpall 29, võrkpall 15, murdmaasuusatamine 13, tennis 12, laskesuusatamine 11, kergejõustik 8, autoralli 4, jääpurjetamine ja motokross 3 korraga. Lühiuudiseid ja pikki stuudiointervjuusid selles arvestuses ei ole.
loe uuesti, lühiuudised ja pikki stuudiointervjuusid selles arvestuses ei ole. olen ise nii vehklemisest kui maadlusest uudiseid näinud küllalt, vale on öelda, et ei kajastata. alles oli lugu sellest, kuidas Nabi ühe vene koljatiga EM-iks valmistus. ja öelda, et maadlusest pole Eesti ajakirjanduses kirjutatud, on ka lausvale. juba alates 2006. aastast, kui Nabi tuli maailmameistriks, on kirjutatud. ah, mida? sa ei teadnudki, et tal enne OM-hõbedat ja mullust MM-kulda oli üks MM-kuld veel? no vot.
to maailm3. aprill 2014, 13:26
Aga mine ja vaata vehklemist ja maadlust kohapeal.Kui need on nii huvitavad alad siis miks Tallina mõõgal ja Palusalu memoriaalil pealtvaatajaid pole?
trips-traps-trull3. aprill 2014, 13:25
Võtke kätte mõni välismaine spordileht või vaadake TV-st spordiuudiseid - 75% jalgpalli, siis teised pallimängud, F-1 ja veidi muud sporti. Selline ongi spordikajastamise loogika.
maailm.3. aprill 2014, 12:36
Maailmas suvalised miki-jalgpallurid annavad intervjuusid! Kelle jaoks ja mida jalgpallurid üldse loodavad? Mitte kunagi ei suuda Eesti jalgpall midagi olulist võita. Jutt et jalgpall on "ainuke" spordiala maailmas, mida vaadata ei vasta absoluutselt tõele. Jalgpall on populaarne põhimõteliselt vananevas Euroopas ja Ladina-Ameerikas. Usas on jalka alles 5. kohal ja sedagi napilt kergejõustiku ja maadluse ees. Ameerika- nr1. NFL vs ülejäänud alad kokku, siis pesapall, korvpall, hoki. Indias kriket. Jaapanis pesapall, Austraalias rägbi. Hiinas pingpong ja sulgpall. Kanadas hoki. Riike kus jalka pole nr1 on hulgim ja need kõik on suured ja võimsad riigid. Eestis on täitsa mõtetu tase. ETV: korvpall (33 korda). Järgnevad jalgpall 29, võrkpall 15, murdmaasuusatamine 13, tennis 12, laskesuusatamine 11, kergejõustik 8, autoralli 4, jääpurjetamine ja motokross 3 korraga. !!! Kus on meie järgneva 10 aasta parimad alad vehklemine ja maadlus ?!?! Need on kaks spordiala kus meil üldse lootust veel on. Ajuvaba on veel see, et mõlemad spordialad on alati ka siin tugevad olnud, kuigi ajakirjandus neid eriti kajastanud pole. See näitab Eesti rahvale sobivusest, siia lisaks veel tõstmise, kergejõustiku heitmisalad ja kümmnevõistluse.
oo sport, sa oled rahu3. aprill 2014, 12:36
Ja rahu tagamiseks ehitab EOK endale oma isikliku telekanali ja mis siis 24 tundi jutti sporti ketrab.
kimaaritaja3. aprill 2014, 12:16
Olge ausad,see kohalik jalgpall ei huvita kedagi,et seda ETV kanalilt laialdasele publikule näidata.See on kindlasti üle vindi! Olen näinud kergejõustikuvõistlustel,et kui Säärits kaameraga staadionile tuleb,teevad alajuhid kummardusi ja kätekõverdusi staari ees ! Ainult lihtsameelsed võivad arvata,et ei liigu mingid teised süsteemid sporditoimetuse ja jalgpalli vahel!
issver kus mu suss on3. aprill 2014, 11:29
Alaliitudele ei meeldi siis alad järjestuses korvpall, jalgpall jne... Ma küsiks kui neid alasid ei näita mida siis veel asendada korvpalliga ja jalgpalliga? Iluvõimlemine? Male? Ratsutamine? Tõstmine? Uisutamine? Ujumine? Jalgpall ja korvpall peaksid kohustuslikud olema ja muud asjad siis lisaks. Need kes siin arvavad et korvpalli ja jalgpalli näitamine lõpetada on ilmselgelt millegi mõju all. Räägime ikkagi üldisest vaatajaskonnast mitte üksikutest ilkujatest siin!
raivo3. aprill 2014, 11:22
paistab,et suurematel võistlustel ei saada õiget pilti ette,siis käib kõnna-nõnna monoloog.velotuuride näitamine paistab käivat üle jõu ka Eurospordile nii et seda meie käputäiele huvilistele korrata ei oleks vaja.need kes sellest aru saavad vaatavad seda mujalt.vähe ja on tõesti omamaist sporti.kui sellest tühjastasjast nii suur tüli on tekkinud,siis tuleb mõlemad tasandid reorganiseerida ehk nagu õiglane isa annab tülitsevatele poegadele võrdselt rihma.
lugeja3. aprill 2014, 10:05
ETV ja ETV2 spordisaadetes pole midagi vaadata!
maamiis3. aprill 2014, 09:59
kõik oleks ju korras kui jlgpall ostaks omale aja erakanalisse.aga seda ta ei taha. ta maksab parem Markokesele kes siis riigi raha eest jalkat meile näita. no ei taha jalkat enam nähagi kui selliseid asju tehakse
V maamiis3. aprill 2014, 08:54
M.Laar on kunagi öelnud,et rahas ei peitu õnn,kui antud olukorras oleks ikkagi oluline rahast kõnelda,õigemini selle puudusest.ETV sporditoimetus on ennastsalgava tööga palju ära teinud,kõikidele soovidele pole saadud vastu tulla,aga see on kollektiivne otsus olnud ja kindlasti Allikmaa nõusolekul ja teadmisel,Kahjuks on jälle vankri ette poliitiline suksu rakendatud ja tundub,et raha ning tunnustuse, parteilise pailapse, nimel on Allikmaa nõus lipu loovutama etturi (parteilise) heaks.Spordialaliitude ülesanne on ikkagi oma spordiala arendamine ja kindlustamine ning EOK peaks kordineerima nende tegemisi ja rahastamist.Tundub,et musta pesu pesemine tühja kukru kõrval suunatuna "näidispoomisele" on palju meeldivam tegevus
Ülo3. aprill 2014, 08:53
Vaatajana ütlen mida näha ei soovi. Ei soovi näha kaotajate jahumist põhjuste üle. Ei soovi näha " Kaia Kanepi väike sõrm valutab" jms. Soovin näha rohkem laste ja noorte sporti.
20143. aprill 2014, 08:51
Kogu ühiskond ootab uusi nägusid ja tegijaid. Ei saa kogu aeg sama moodi . Uhkust muidugi on kapaga igal pool, püüa sa minna sinna midagi rääkima. Järgmine nädal tôstab EM-l kõigi aegade tugevaim mees Seim , kas näeme???? Ei näeme kohaliku amatöörliiga jalgpalli!!!!!!!!!