Tanel LaanmäeFoto: ARNO SAAR
Kergejõustik
3. aprill 2014, 16:27

Mahuka sponsorlepingu sõlminud Laanmäe eesmärk: järgmisel aastal maailmameistriks! (11)

Odaviskaja Tanel Laanmäe ja A. Le Coqi juht Tarmo Noop sõlmisid täna kaheaastase sponsorlepingu, mille alusel toetab A. Le Coq noort odaviskajat sportlaskarjääri edendamiseks 20 000 euroga. Laanmäe eesmärk on kõrge ja konkreetne: tulla järgmisel aastal odaviskes maailmameistriks!

Tarmo Noobi sõnul on ettevõte panustanud varemgi potentsiaalsetesse noorsportlastesse, kellest võivad saada tuleviku maailmameistrid. Näiteks sõlmis 2006. aastal A. Le Coq lepingu tookord veel noorsportlase Heiki Nabiga, kes tõi aga paar aastat tagasi Eestile olümpiamedali.

Tanel Laanmäe sõnul algas tema sportlaskarjäär väga tormiliselt, mis aga paraku jäi aasta eest tahaplaanile seoses teda tabanud terviserikkega. “Olen nüüdseks oma hea vormi taastanud ning saan täiel jõul keskenduda tulemuste saavutamisele,” kommenteeris Laanmäe.

Ta lisas, et leping sõlmitakse A. Le Coqiga kaheks aastaks ning kogu raha kulub sporditegemiseks. “Kuna Eesti kliimas on aastaringselt keeruline odavõistlusteks ette valmistada, kulub suures osas toetussumma treeninglaagritele välisriikides ning võistlusteks ettevalmistamiseks,” lisas Laanmäe.