Eesti pakkus täna Šveitsile korraliku lahinguFoto: ARNO SAAR
Käsipall
4. aprill 2014, 23:14

Jüri Lepp: Lohutus on, aga oleme peksa saanud! (1)

Eesti meeste käsipallikoondis alistas Euroopa meistrivõistluste play-offi teises mängus Šveitsi koondise 32:31, kuid play-offi järgmisesse ringi pääses seitsmeväravalise edu tõttu siiski Šveits.

Peatreener Jüri Lepp sõnas, et tänane võit oli pärast kodus 26:34 kaotatud avamängu lohutuseks, kuid oli selge, et mängitakse edasipääsu peale.  "Täna näitaseime ikkagi, et oleme paremad, kui see esimese mängu tulemus võis öelda.

Kahjuks on see traditsiooniks jäänud, et me ei suuda neid koduseinu enda kasuks ära kasutada. Kui esimeses mängus polnud me nendega mänginud ja me ei saanud nende liidritega hakkama, siis nüüd võib öelda, et need poolteist päeva analüüsisime võistkonda korralikult ja suutsime maksimumi ära tuua. Samuti polnud selliseid ärakukkumisi," sõnas ta. 

Oleks kodus paremini läinud, olnuks edasipääs kindel? "Mis me sellest enam räägime, ei ole mõtet oma saba tõsta, oleme peksa saanud ja seda enam ei päästa. Aga eks see mäng näitas et meil olid omad võimalused, kes teab, mis saanud oleks," tõdes Lepp.

Tema sõnul on Eestis puudu ka kaitsemängijatest. "Eks meil ikkagi kaitses tuleks ikkagi kõva tööd teha. Tervest meeskonnast, kes meil väljas on, on suur osa ründe peal - näiteks Mikk Pinnonen ja Dener Jaanimaa. Eks me peame siis Eestis neid kaitsemängijaid juurde kasvatama," oli ta konkreetne.