Jaanus Levkoi. Foto: KRISTJAN TEEDEMA
Korvpall
6. aprill 2014, 21:14

Korvpalli ühisliiga võit Riiga, Eesti naiskond kaotas pronksimängu

Naiste korvpalli ühisliiga pronksimängus kaotas Eclex/1182 täna RSU/Merksile 60:75 ning pidi leppima neljanda kohaga. Samale naiskonnale kaotas Eclex ka aasta tagasi peetud pronksimängus. 

Kate Kreslina viskas RSU kasuks 22 punkti, Eclexi ridades jõudis kolm mängijat 14 punktini – Mailis Pokk, Laina Mesila-Kaarmann ja Heila Rosenfeldt, Pokk sai kätte ka 14 lauapalli, Mesila-Kaarmann ja Rosenfeldt võtsid kumbki 7 lauapalli. 

Eclexi peatreener Jaanus Levkoi ütles pärast kohtumist, et kolm järjestikust mängu olid liiast. Eclex kohtus reedel veerandfinaalis Vega 1/Liepājaga ja võitis 67:64, laupäeval jäädi poolfinaalis 40:51 alla Riia TTT-le.

"Tänaseks meid ei jätkunud, kaks eelmist kohtumist olid nii peas kui jalgades," sõnas Levkoi. "Ei ütleks, et tüdrukud ei tahtnud, aga lätlannad viskasid kohe alguses meid põhja ja jäimegi kogu mänguks tagaajajaks, mis on alati raske. Sellest läks meie mäng ka närvilisemaks. Eilne esitus TTT vastu oli parem ja võitluslikum, aga tänane kulges selgelt vastaste dikteerimisel." 

Finaalis alistas Riia TTT 60:50 tiitlikaitsja SK Cesise. Kristine Karlkina tõi võitjatele 18 punkti ja võttis 7 lauapalli, Cesise edukaim oli 17 silmaga Liene Priede.