Heiki Nabi EM ebaõnnestus Foto: STANISLAV MOSHKOV
Spordiblogi
7. aprill 2014, 12:00

Nädala miinus | Midagi positiivset Eesti spordis polnudki! (6)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 7. aprilli valik:

LÄINUD NÄDALA PLUSS

Michael Schumacher
 loodetavasti paraneb! Iga väiksemgi positiivne infokild koomas oleva suure vormelisõitja tervise kohta lisab julgust ning lõppenud nädal tootis neid lausa mitu tükki.

«On märgid, mis annavad meile lootust,» lausus mänedžer Sabine Kehm. «Michael tuli korraks teadvusele,» lisas ta päev hiljem. Lõpuks teatas Bild, et Schumi
reageerib häältele.

LÄINUD NÄDALA MIINUS

Eesti spordile oli lõppenud nädal aga katastroofiline. Kas mõni hea uudis üldse tuli? Heiki Nabi ja teiste maadlejate EM ebaõnnestus. Ott Tänak sõitis rajalt välja. Käsipallikoondis langes EM-sarjast. Rocki kossusatsi üks leedulane ei suuda närve talitseda ja sülitas vastase pihta ning teine murdis rangluu. Ning madin teljel EOK-spordialaliidud-Margus Allikmaa-ERRi sporditoimetus ei näita rahunemise märke.

ALANUD NÄDALA ENNUSTUS

10% on tõenäosus, et kehakaalus +105 kg tõstmise EMil võistlev Mart
Seim saab medali.

Eestlane on viimasel ajal vägevalt arenenud ja rivaalid on tõhusamaks muutunud dopingukontrolli tõttu pigem vähikäiku teinud.