Kestvuskrossi 2014. aasta Eesti meistri- ja karikavõistluste avaetapi start Vilaskis. Tsikli seljas istus ka suusamees Aivar Rehemaa.Foto: Rauno Kais
Auto-Moto uudised
7. aprill 2014, 10:28

OHOH! Suusataja Aivar Rehemaa tegi Vilaski krossirajal debüüdi motospordis! (1)

Valgamaal Vilaski krossirajal anti avalöök selle aasta suvistele Eesti kestvuskrossi meistri- ja karikavõistlustele, kus oli stardis üle 150 sportlase Eestist, Soomest ja Lätist, kelle seas ka suusataja Aivar Rehemaa!
 
Põhivõistluse, kahetunnise soolotsiklite võidukihutamise võitis kiirel ja raskel liivarajal Martin Leok (Sõmerpalu MK, KTM), kes edestas finišis rivaale juba ringiga. Teine oli Jüri Triisa (RedMoto Honda Racing) ja kolmas Elary Talu (Sõmerpalu MK, KTM).
 
Enduro masinaklassis oli parim Rene Jõgimaa (RedMoto Honda Racing, Husqvarna), juuniorite 85cc klassis võitis Marek Künnapas (Energia SK, KTM), harrastajate B-klassis Siim Rotmeister (Pärnu MC, Honda) ja harrastajate C-klassis Tarmo Jaasi-Tamm (Motoklubi K-K, KTM).
 
Just harrastajate C-klassis tegi oma motospordidebüüdi ka suusataja Aivar Rehemaa, kes oli Vilaskis alles kolmandat korda tsikli seljas. See aga meest ei heidutanud ja ta sõitis sõidu vapralt lõpuni ning sai C-klassis 30. koha.
 
Eesti kestvuskrossi meistri- ja karikavõistlused jätkuvad 20. aprillil Audru vallas asuvas Potsepa karjääris, kus toimub "Pärnu offroad" nimeline võistlus.