Aigar Leok on enduro MM-sarjas kahe etapi järel kuuendal kohal.Foto: TM Racing
Auto-Moto uudised
7. aprill 2014, 10:38

Aigar Leok MM-etapi 5. kohast: oleks tahtnud ikka poodiumile saada

Hispaanias, Seguros jätkus eile motokrossi enduro MM-sari. Samas paigas laupäeval toimunud avaetapil 7. koha saanud Aigar Leok oli päev hiljem 5., poodium jäi vaid kolme sekundi kaugusele.

E3 klassis võitis mõlemad nädalavahetusel sõidetud etapid hispaanlane Ivan Cervantes (KTM). Pühapäeval järgnesid talle soomlane Matti Seistola (Sherco, +32,3) ja austraallane Matthew Phillips (KTM, +45,3). Neljas oli portugallane Luis Correia (Beta, +45,5), kellele Leok kaotas 3,1 sekundiga.

MM-arvestuses juhib Cervantes 40 punktiga. Leok on 20 punktiga kuues. "Võistlus oli hea. Oleks tahtnud ikka poodiumile saada, aga kahjuks jäi kolm sekundit puudu. Sõit ise oli hea ja tunne parem, kui eile, aga jäi tsipa puudu. Sams ei ole hullu, sest palju sõite on veel ees. Järgmisel nädalavahetusel jätkub MM juba Portugalis ja seal proovin poodiumile saada," rääkis Leok.

EJ klassis MM-sarja debüüdi teinud Rannar Uusna sai pühapäevasel etapil 10. koha ning on kokkuvõttes 12 punktiga üheksas. MM-sarja liider on maksimaalse 40 punktiga britt Daniel McCanney (Beta). "Kõik sujus enamvähem hästi kuni viimase katseni, kus suutsin katse alguses ühe tõusu peal kinni jääda ja sinna mäkke läks kogu energia. Samas sain palju kogemusi jälle juurde ja juba homme lendan Portugali, kus toimub järgmine nädalavahetus teine MM-etapp," võttis oma MM-debüüdi kokku Uusna.