Nico Rosberg ja Lewis Hamilton.Foto: HZ/PIXATHLON/SIPA
Vormel 1
7. aprill 2014, 11:12

Hamilton: Rosbergi alistamine tekitas fantastilise tunde! (1)

Bahreinis F1 MM-sarja 2014. aasta hooaja kolmanda etapi võitnud Lewis Hamilton teatas võidurõõmsalt, et meeskonnakaaslase Nico Rosbergi alistamine tekitas fantastilise tunde.

Kaks Mercedese pilooti pidasid terve võidusõidu jooksul kibedat esikohaduelli, mis lõppes briti 1,085 sekundilise võiduga. "See oli üks mu karjääri raskemaid võidusõite. Ning meeskonnakaaslasega võideldes on väga keeruline otsustada, millises olukorras kuidas tegutseda. See kõik oli uskumatult keeruline. Ma pole ammu nii raskes olukorras olnud. Aga võidusõit oli täiesti erakordne!" rääkis Hamilton.

Britil on küll kirjas kaks etapivõitu, aga ka katkestamine hooaja avavõistlusel Austraalias. Melbourne'is võitnud ning Malaisias ja Bahreinis Hamiltoni järel teine olnud Rosberg on seetõttu MM-sarja üldliider – tal on koos 61 punkti Hamiltoni 50 vastu.

"Me pole Nicoga samamoodi võidu sõitnud pärast seda, kui mõlemad veel kartidel võistlesime. Ma ei mäleta, mis aastal see juhtus, aga kardisarjas juhtus ükskord nii, et Nico juhtisterve sõidu, aga ma sain temast viimasel ringil mööda ja võitsin. Kartsin, et ta teeb mulle nüüd tagasi," rääkis Hamilton.